Korting op de OnePlus 5: OnePlus start referral systeem

OnePlus is de laatste tijd vaak in het nieuws geweest als underdog, die het opneemt tegen de reuzen in de industrie. Ondanks een beperkt budget heeft de Chinese smartphonemaker door middel van creatieve marketing strategieën het toch ver kunnen schoppen. Voor de komst van de OnePlus 3 hanteerden ze bijvoorbeeld een uitnodigingssysteem. Hierbij kon je alleen een toestel kopen als je daarvoor een uitnodiging had ontvangen, waardoor de toestellen exclusiever en gewilder werden. Net voor de lancering van de OnePlus 5 heeft het bedrijf weer iets nieuws bedacht: het OnePlus referral systeem.

100 referral punten per doorverwijzing

Het referral systeem werd aangekondigd door OnePlus hoofd van e-commerce Steven G. op het officiële forum van het bedrijf. Je kunt meedoen aan het systeem wanneer je een OnePlus toestel koopt. OnePlus consumenten krijgen na de aankoop een speciale referral link, welke gedeeld kan worden met vrienden, familie of zelfs vreemden. Deze krijgen als welkomst cadeau $20 korting op een accessoire naar keuze. Wanneer ze vervolgens via jouw referral link iets kopen krijg jij zelf binnen 30 dagen 100 referral punten.

OnePlus referral systeem

Punten staan voor korting op OnePlus producten

Wat kan je doen met deze punten? Je kunt ze zien als een betaalmiddel, waarmee OnePlus producten gekocht kunnen worden. Hoe meer punten je hebt, hoe hoger de korting is die je krijgt op alles van OnePlus. Ook zal het mogelijk zijn de punten in te wisselen voor gratis goodies zoals t-shirts of de OnePlus messenger tas. Het is daarnaast ook mogelijk met de punten minder verzendkosten te betalen.

OnePlus referral systeem

Referral systeem werkt alleen bij directe OnePlus aankoop

Er is wel een grote maar in het verhaal. Je krijg namelijk alleen een referral link wanneer je direct van OnePlus je smartphone hebt gekocht. Het geldt dus niet wanneer je een toestel via andere websites aanschaft.

OnePlus referral systee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters