Korting op de OnePlus 5: OnePlus start referral systeem

OnePlus is de laatste tijd vaak in het nieuws geweest als underdog, die het opneemt tegen de reuzen in de industrie. Ondanks een beperkt budget heeft de Chinese smartphonemaker door middel van creatieve marketing strategieën het toch ver kunnen schoppen. Voor de komst van de OnePlus 3 hanteerden ze bijvoorbeeld een uitnodigingssysteem. Hierbij kon je alleen een toestel kopen als je daarvoor een uitnodiging had ontvangen, waardoor de toestellen exclusiever en gewilder werden. Net voor de lancering van de OnePlus 5 heeft het bedrijf weer iets nieuws bedacht: het OnePlus referral systeem.

100 referral punten per doorverwijzing

Het referral systeem werd aangekondigd door OnePlus hoofd van e-commerce Steven G. op het officiële forum van het bedrijf. Je kunt meedoen aan het systeem wanneer je een OnePlus toestel koopt. OnePlus consumenten krijgen na de aankoop een speciale referral link, welke gedeeld kan worden met vrienden, familie of zelfs vreemden. Deze krijgen als welkomst cadeau $20 korting op een accessoire naar keuze. Wanneer ze vervolgens via jouw referral link iets kopen krijg jij zelf binnen 30 dagen 100 referral punten.

OnePlus referral systeem

Punten staan voor korting op OnePlus producten

Wat kan je doen met deze punten? Je kunt ze zien als een betaalmiddel, waarmee OnePlus producten gekocht kunnen worden. Hoe meer punten je hebt, hoe hoger de korting is die je krijgt op alles van OnePlus. Ook zal het mogelijk zijn de punten in te wisselen voor gratis goodies zoals t-shirts of de OnePlus messenger tas. Het is daarnaast ook mogelijk met de punten minder verzendkosten te betalen.

OnePlus referral systeem

Referral systeem werkt alleen bij directe OnePlus aankoop

Er is wel een grote maar in het verhaal. Je krijg namelijk alleen een referral link wanneer je direct van OnePlus je smartphone hebt gekocht. Het geldt dus niet wanneer je een toestel via andere websites aanschaft.

OnePlus referral systee

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters