Oneplus-smartphone komt naar Nederland toe

De makers achter de Oneplus-smartphone hebben aangekondigd dat het toestel ook in Nederland leverbaar zal zijn. De high-end smartphone moet onder de 350 euro gaan kosten.

De makers van de OnePlus-smartphone laten via hun forum weten dat het toestel ook in Nederland verkrijgbaar zal worden. Het gaat hier om een high-end smartphone dat een prijskaartje krijgt dat onder de 350 euro zal komen te liggen. De smartphone draait standaard op Cynaogenmod en is naar eigen inzicht aanpasbaar en makkelijk te flashen. Dit alles zal bovenop Android 4.4 gaan draaien

Qua specificaties doet het toestel niet onder veel voor high-end concurrenten. Zo zal het toestel uitgerust gaan worden met een 5.5″-scherm met een full hd-resolutie. Daarnaast zit er een Qualcomm 801 AC-processor in het toestel die geklokt is op 2.5GHz. Ook 3GB ram, 16GB intern geheugen en een 13-megapixelcamera geven het toestel een high-end voorkomen. 4G-ondersteuning is standaard ingebouwd.

Het toestel wordt pas op 23 april gepresenteerd door het bedrijf. Onduidelijk is nog wanneer de smartphone naar Nederland zal gaan komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Quasimodo -

  Heren bij allaboutphones: kunnen jullie a.u.b. wat doen aan het feit dat ik vrijwel elke dag opnieuw moet inloggen met mijn allaboutphones account?

   1. Danijel -

    Waarschijnlijk komt dat omdat je steeds vanaf een andere locatie de site bezoekt, of achter een proxy zit..

   2. Quasimodo -

    Verschillende locaties klopt. Gebeurt vanaf een laptop en die "reist" nog wel eens van hot naar her. Is mijn account gekoppeld aan mijn IP-adres dan?

   3. Danijel -

    De sessie is gekoppeld aan het ip-adres in combinatie met een cookie. Dus als je steeds ergens anders op een netwerk bent, dan vraagt hij of je opnieuw wilt inloggen ivm veiligheid. Hebben we bewust voor gekozen.

   4. Quasimodo -

    Bij de collega's van hardwareinfo en tweakers (om er maar een paar te noemen) heb ik nooit last van dit fenomeen. Die zijn toch ook veilig?

 2. Quasimodo -

  Ze zijn verzekerd van de cyanogenmod flashers. Maar is dat genoeg. Ik zelf was nooit erg gecharmeerd van de rom maar wellicht is dit erg verbeterd de laatste tijd.
  Voor het geld natuurlijk zeer concurrerend. Alleen géén verwisselbare accu en géén sdcardslot. Ik verwacht dat ze in zwaar weer komen te zitten wanneer de Nexus 6 verschijnt.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters