Oneplus-smartphone komt naar Nederland toe

De makers achter de Oneplus-smartphone hebben aangekondigd dat het toestel ook in Nederland leverbaar zal zijn. De high-end smartphone moet onder de 350 euro gaan kosten.

De makers van de OnePlus-smartphone laten via hun forum weten dat het toestel ook in Nederland verkrijgbaar zal worden. Het gaat hier om een high-end smartphone dat een prijskaartje krijgt dat onder de 350 euro zal komen te liggen. De smartphone draait standaard op Cynaogenmod en is naar eigen inzicht aanpasbaar en makkelijk te flashen. Dit alles zal bovenop Android 4.4 gaan draaien

Qua specificaties doet het toestel niet onder veel voor high-end concurrenten. Zo zal het toestel uitgerust gaan worden met een 5.5″-scherm met een full hd-resolutie. Daarnaast zit er een Qualcomm 801 AC-processor in het toestel die geklokt is op 2.5GHz. Ook 3GB ram, 16GB intern geheugen en een 13-megapixelcamera geven het toestel een high-end voorkomen. 4G-ondersteuning is standaard ingebouwd.

Het toestel wordt pas op 23 april gepresenteerd door het bedrijf. Onduidelijk is nog wanneer de smartphone naar Nederland zal gaan komen.

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters