Oneplus-smartphone komt naar Nederland toe

De makers achter de Oneplus-smartphone hebben aangekondigd dat het toestel ook in Nederland leverbaar zal zijn. De high-end smartphone moet onder de 350 euro gaan kosten.

De makers van de OnePlus-smartphone laten via hun forum weten dat het toestel ook in Nederland verkrijgbaar zal worden. Het gaat hier om een high-end smartphone dat een prijskaartje krijgt dat onder de 350 euro zal komen te liggen. De smartphone draait standaard op Cynaogenmod en is naar eigen inzicht aanpasbaar en makkelijk te flashen. Dit alles zal bovenop Android 4.4 gaan draaien

Qua specificaties doet het toestel niet onder veel voor high-end concurrenten. Zo zal het toestel uitgerust gaan worden met een 5.5″-scherm met een full hd-resolutie. Daarnaast zit er een Qualcomm 801 AC-processor in het toestel die geklokt is op 2.5GHz. Ook 3GB ram, 16GB intern geheugen en een 13-megapixelcamera geven het toestel een high-end voorkomen. 4G-ondersteuning is standaard ingebouwd.

Het toestel wordt pas op 23 april gepresenteerd door het bedrijf. Onduidelijk is nog wanneer de smartphone naar Nederland zal gaan komen.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters