OnePlus start On-Guard verzekeringsplan voor OnePlus 2 en X

OnePlus heeft een verzekeringsplan voor de OnePlus 2 en OnePlus X gestart.

OnePlus start On-Guard verzekeringsplan voor OnePlus 2 en X insurance blog 

Een verzekeringsplan gestart door OnePlus is officieel gelanceerd. Het verzekeringsplan heet OnePlus On-Guard en is momenteel alleen beschikbaar voor klanten binnen Europa en India. Met On-Guard is je telefoon beschermt tegen een aantal ongemakken als valschade, waterschade en vandalisme.

Deze verzekering kost bij de aankoop van een OnePlus 2 of OnePlus X €39,99 extra voor 12 maanden of €64,99 voor 24 maanden. Het verzekeringsplan is te gebruiken op zowel de X als de 2 binnen 14 dagen na de aanschaf van het toestel, mits de telefoon is aangeschaft zolang het verzekeringsplan bestond. Klanten die nu al een OnePlus 2 gekocht hebben, kunnen deze garantie dus niet meer krijgen. De OnePlus One wordt niet ondersteund voor One-Guard. Opmerkelijk genoeg lijkt er bij One-Guard geen eigen risico te zijn voor schadeclaimers.

Voor het afhandelen van schadeclaims is OnePlus samen gaan werken met een aantal bedrijven. Het bedrijf dat het meest in de schijnwerpers staat is simplesurance. Op de website van simplesurance kun je 24 uur per dag je schadeclaim indienen. Volgens OnePlus moet simplesurance zorgen voor een ‘zorgeloos claimproces’.

OnePlus lijkt een relatief goedkope verzekering verzorgd te hebben. Aangezien verzekeringen voor onbekendere Chinese telefoons erg moeilijk kunnen zijn, lijkt OnePlus zelf een oplossing voor dit probleem gecreëerd te hebben.

Bron: OnePlus

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters