OnePlus start On-Guard verzekeringsplan voor OnePlus 2 en X

OnePlus heeft een verzekeringsplan voor de OnePlus 2 en OnePlus X gestart.

OnePlus start On-Guard verzekeringsplan voor OnePlus 2 en X insurance blog 

Een verzekeringsplan gestart door OnePlus is officieel gelanceerd. Het verzekeringsplan heet OnePlus On-Guard en is momenteel alleen beschikbaar voor klanten binnen Europa en India. Met On-Guard is je telefoon beschermt tegen een aantal ongemakken als valschade, waterschade en vandalisme.

Deze verzekering kost bij de aankoop van een OnePlus 2 of OnePlus X €39,99 extra voor 12 maanden of €64,99 voor 24 maanden. Het verzekeringsplan is te gebruiken op zowel de X als de 2 binnen 14 dagen na de aanschaf van het toestel, mits de telefoon is aangeschaft zolang het verzekeringsplan bestond. Klanten die nu al een OnePlus 2 gekocht hebben, kunnen deze garantie dus niet meer krijgen. De OnePlus One wordt niet ondersteund voor One-Guard. Opmerkelijk genoeg lijkt er bij One-Guard geen eigen risico te zijn voor schadeclaimers.

Voor het afhandelen van schadeclaims is OnePlus samen gaan werken met een aantal bedrijven. Het bedrijf dat het meest in de schijnwerpers staat is simplesurance. Op de website van simplesurance kun je 24 uur per dag je schadeclaim indienen. Volgens OnePlus moet simplesurance zorgen voor een ‘zorgeloos claimproces’.

OnePlus lijkt een relatief goedkope verzekering verzorgd te hebben. Aangezien verzekeringen voor onbekendere Chinese telefoons erg moeilijk kunnen zijn, lijkt OnePlus zelf een oplossing voor dit probleem gecreëerd te hebben.

Bron: OnePlus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via