OnePlus stopt met verkopen OnePlus 3

OnePlus heeft officieel aangekondigd te stoppen met de verkoop van de OnePlus 3. Dit toestel kwam deze zomer uit en heeft een paar dagen geleden een opvolger gekregen. Hierdoor focust het bedrijf zich op de productie van dit toestel, de OnePlus 3T.

OnePlus 3

Met de OnePlus 3T heeft OnePlus afgelopen dinsdag een opvolger van de populaire OnePlus 3 aangekondigd. Dit nieuwe toestel biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de originele OnePlus 3. De kans is groot dat de Chinese smartphonefabrikant in juli de OnePlus 4 gaat aankondigen met een Snapdragon 830. De OnePlus 3T beschikt over een Snapdragon 821-processor, een bescheiden verbetering ten opzichte van de Snapdragon 820 die in de OnePlus 3 dit. Het toestel is iets prijziger geworden en is vanaf 28 november te verkrijgen op de officiële site van OnePlus.

OnePlus 3T Gunmetal
OnePlus 3T Gunmetal

Het was al bekend voor de onthulling van de OnePlus 3T dat het Chinese bedrijf vermoedelijk bezig was met een nieuw product. Dit dachten we doordat de OnePlus 3 steeds minder vaak beschikbaar was en dat de levertijden steeds verder opliepen. Sommige mensen hebben vijf weken moeten wachten tot het toestel geleverd was. OnePlus heeft nu officieel tegen Android Authority gezegd dat het zal stoppen met de verkoop van de OnePlus 3 zodra de 3T beschikbaar is. Ook heeft OnePlus gezegd tegen dit bedrijf dat zowel de OnePlus 3 als de 3T de update naar Nougat dit jaar nog zullen krijgen en dat ze tegelijk updates krijgen.

OnePlus 3T

Zo als gezegd heeft de OnePlus 3T een aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Zo heeft de smartphonefabrikant al voor de officiële release vermeld dat ze komen met ‘iets’ dat beschikt over de Snapdragon 821. Na de onthulling van afgelopen dinsdag hebben we gezien dat er meer verbeteringen zijn. Zo zit er een grotere accu in het toestel en zijn hierbij de afmetingen van de telefoon zelf niet veranderd. Ook is de voorcamera veranderd en zijn er nog een paar veranderingen.

OnePlus 4

Hoewel de OnePlus 3T nog niet eens beschikbaar is, gaan er al een tijdje enige geruchten over dit toestel. Naar verluidt krijgt de OnePlus 4 de Snapdragon 830-chipset. Ook krijgt het toestel naar verluidt een 5,3-inchscherm, wat kleiner is dan de 5,5-inchscherm van de voorgaande OnePlus toestelle, met een resolutie van 1440 bij 2560 pixels. Ook dit is een hogere resolutie dan voorgaande toestellen van het bedrijf. Verder krijgt het volgende vlaggenschip van het bedrijf mogelijk 8GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen. Dit laatste hebben wij al gezien in de OnePlus 3T.

Bron: Android Authority

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters