OnePlus stopt met verkopen OnePlus 3

OnePlus heeft officieel aangekondigd te stoppen met de verkoop van de OnePlus 3. Dit toestel kwam deze zomer uit en heeft een paar dagen geleden een opvolger gekregen. Hierdoor focust het bedrijf zich op de productie van dit toestel, de OnePlus 3T.

OnePlus 3

Met de OnePlus 3T heeft OnePlus afgelopen dinsdag een opvolger van de populaire OnePlus 3 aangekondigd. Dit nieuwe toestel biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de originele OnePlus 3. De kans is groot dat de Chinese smartphonefabrikant in juli de OnePlus 4 gaat aankondigen met een Snapdragon 830. De OnePlus 3T beschikt over een Snapdragon 821-processor, een bescheiden verbetering ten opzichte van de Snapdragon 820 die in de OnePlus 3 dit. Het toestel is iets prijziger geworden en is vanaf 28 november te verkrijgen op de officiële site van OnePlus.

OnePlus 3T Gunmetal
OnePlus 3T Gunmetal

Het was al bekend voor de onthulling van de OnePlus 3T dat het Chinese bedrijf vermoedelijk bezig was met een nieuw product. Dit dachten we doordat de OnePlus 3 steeds minder vaak beschikbaar was en dat de levertijden steeds verder opliepen. Sommige mensen hebben vijf weken moeten wachten tot het toestel geleverd was. OnePlus heeft nu officieel tegen Android Authority gezegd dat het zal stoppen met de verkoop van de OnePlus 3 zodra de 3T beschikbaar is. Ook heeft OnePlus gezegd tegen dit bedrijf dat zowel de OnePlus 3 als de 3T de update naar Nougat dit jaar nog zullen krijgen en dat ze tegelijk updates krijgen.

OnePlus 3T

Zo als gezegd heeft de OnePlus 3T een aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Zo heeft de smartphonefabrikant al voor de officiële release vermeld dat ze komen met ‘iets’ dat beschikt over de Snapdragon 821. Na de onthulling van afgelopen dinsdag hebben we gezien dat er meer verbeteringen zijn. Zo zit er een grotere accu in het toestel en zijn hierbij de afmetingen van de telefoon zelf niet veranderd. Ook is de voorcamera veranderd en zijn er nog een paar veranderingen.

OnePlus 4

Hoewel de OnePlus 3T nog niet eens beschikbaar is, gaan er al een tijdje enige geruchten over dit toestel. Naar verluidt krijgt de OnePlus 4 de Snapdragon 830-chipset. Ook krijgt het toestel naar verluidt een 5,3-inchscherm, wat kleiner is dan de 5,5-inchscherm van de voorgaande OnePlus toestelle, met een resolutie van 1440 bij 2560 pixels. Ook dit is een hogere resolutie dan voorgaande toestellen van het bedrijf. Verder krijgt het volgende vlaggenschip van het bedrijf mogelijk 8GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen. Dit laatste hebben wij al gezien in de OnePlus 3T.

Bron: Android Authority

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters