OnePlus laat teaser zien van mogelijke OnePlus 3T

We hebben al veel geruchten gezien van de mogelijke OnePlus 3T. Deze keer heeft OnePlus zelf een teaser laten zien van het vlaggenschip dat mogelijk morgen uit de doeken wordt gedaan. Het zal gaan om de OnePlus 3T, een opvolger van de OnePlus 3.

OnePlus 3T

Morgen is het zover, dan gaat het Chinese bedrijf OnePlus een nieuw toestel onthullen. Zowel OnePlus als Qualcomm heeft dit al bevestigd. Zeker is al dat dit toestel gaat beschikken over een Snapdragon 821-chipset. Dit is de krachtigste chipset in de Snapdragon-reeks. De originele OnePlus 3 beschikt over een Snapdragon 820-processor, wat de voorganger is van de Snapdragon 821. De laatstgenoemde is ongeveer tien procent sneller dan de Snapdragon 820.

Hoewel we nog niet meer weten dan dit, gaan de geruchten rond dat OnePlus’ nieuwe toestel de OnePlus 3T gaat heten. Waar de ‘T’ voor staat is nog onbekend, maar naar verluidt kan dit staat voor het woord ‘Tablet’ of ‘Turbo’. Verder gaan we waarschijnlijk een grotere accu zien ten opzichte van de OnePlus 3T. Dit zal nu 3300mAh worden in plaats van 3000mAh. Ook de camera wordt verbeterd en heeft nu de Sony IMX398-sensor.

Als laatste hebben we een vermoeden dat OnePlus weer zal overstappen op een IPS LCD-paneel. De originele OnePlus 3 heeft een amoled-scherm, maar wegens een tekort aan deze schermen is het mogelijk dat hun volgende toestel zal beschikken over een IPS LCD-scherm. Carl Pei, oprichter van het Chinese bedrijf, zegt zelf dat het bedrijf niet van plan is om af te stappen van amoled.

Teasers

oneplus 3tAls OnePlus binnenkort een nieuw toestel presenteert vindt het bedrijf het vaak leuk om teasers te laten zien. Dit hebben ze deze keer ook weer meerdere malen gedaan. De meest opvallende teaser is een afbeelding waarbij een OnePlus 3 in de spiegel kijkt. Onder deze afbeelding staat ‘To be a better me’. Dit kan betekenen dat OnePlus inderdaad bezig is met een verbeterde variant van de reguliere OnePlus 3. Wat ook opvalt is dat er in de spiegel een letter ‘T’ te vinden is, wat weer kan duiden op de vermoedelijke naam, de OnePlus 3T.

Ook is het Chinese bedrijf begonnen met het teasen op Twitter. Dit doen ze door enkel een afbeelding te laten zien met enkele woorden. Vorige week kregen we de bevestiging van het bedirjf dat het volgende toestel zal beschikken over een Snapdragon 821-chipset. de afgelopen dagen heeft het bedrijf niet stilgezeten op Twitter en nog enkele teasers laten zien. We zien onderandere een tweet met de tekst ‘T-3: More power’ en een tweet met ‘T-2: More precision’.

Deze twee teasers zullen waarschijnlijk slaan op de nieuwe functies en verbeteringen van het toestel die morgen wordt aangekondigd. ‘More power’ zal waarschijnlijk te maken hebben met de nieuwe Snapdragon 821, terwijl de tekst ‘More precision’ kan slaan op een groter scherm of een hogere resolutie van het toestel. De tekst ‘T-2’ staat mogelijk voor de tijd in dagen, dus dat het nog twee dagen duurt voordat het toestel wordt aangekondigd.

Beschikbaarheid

Dat we morgen een nieuw toestel van OnePlus gaan zien, is zeker. Wat de naam van het toestel zal zijn en wanneer het daadwerkelijk op de markt komt is allemaal nog niet bekend. Wel is het aannemelijk dat het toestel, net als voorgaande OnePlus-toestellen, voor de Nederlandse markt beschikbaar is. Zodra we morgen meer te weten komen, zullen wij dit laten weten.

Bron: OnePlus en PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters