‘OnePlus Two krijgt prijs van rond de 360 euro’

Later dit jaar komt de OnePlus Two op de markt, de opvolger van de succesvolle OnePlus One. Er is nu meer informatie over deze smartphone, waar veel liefhebbers reikhalzend naar uitkijken.

OnePlus One design

De topman van OnePlus, Liu Zuohu, ging op Weibo, het Chinese Twitter, het gesprek aan met zijn volgers. Zuohu vroeg daarbij onder andere de volgende vraag. “Als de OnePlus Two de Snapdragon 810 krijgt, wat vinden jullie dan een goede toestelprijs?” Een van de antwoorden was 2499 yuan. Omgerekend is dit een kleine 360 euro. “Dat vind ik een mooie prijs”, luidde de reactie van OnePlus’ CEO.

Meer informatie over de OnePlus Two ontbreekt nog, maar het is dus duidelijk dat OnePlus aan zijn nieuwe vlaggenschip werkt. Deze moet in de tweede helft van dit jaar op de markt komen.

OnePlus zou daarnaast werken aan nog een smartphone. Deze moet een stuk betaalbaarder worden. Hierover is op het moment nog geen informatie beschikbaar. Daarnaast weten we nog niet of de nieuwe OnePlus-smartphones verkrijgbaar zijn met of zonder code.

De OnePlus One is inmiddels zonder invitecode te verkrijgen. Deze smartphone zorgde vorig jaar voor een daverende verrassing. Zo kostten de twee varianten 270 en 300 euro en bood hij nagenoeg dezelfde specificaties als vlaggenschepen van vorig jaar, zoals de Sony Xperia Z2 en de Samsung Galaxy S5.

Het scherm van de OnePlus One heeft een formaat van 5,5 inch en een full HD-resolutie van 1920×1080 pixels. De Snapdragon 801-chipset klokt 2,5GHz en de smartphone heeft 3GB ram. Daarnaast schiet hij foto’s in 13 en 5 megapixel en heeft de batterij een inhoud van 3100 mAh.

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Samsung

Onthulling Samsung Galaxy Note 9 en S10 eerder dan verwacht lees verder

Huawei P20 Lite review design

Vijf redenen om (niet) voor de Huawei P20 Lite te gaan lees verder

Xiaomi Mi 8 lek

In-display vingerafdrukscanner voor Xiaomi Mi 8 en niet Mi 7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters