‘OnePlus Two krijgt prijs van rond de 360 euro’

Later dit jaar komt de OnePlus Two op de markt, de opvolger van de succesvolle OnePlus One. Er is nu meer informatie over deze smartphone, waar veel liefhebbers reikhalzend naar uitkijken.

OnePlus One design

De topman van OnePlus, Liu Zuohu, ging op Weibo, het Chinese Twitter, het gesprek aan met zijn volgers. Zuohu vroeg daarbij onder andere de volgende vraag. “Als de OnePlus Two de Snapdragon 810 krijgt, wat vinden jullie dan een goede toestelprijs?” Een van de antwoorden was 2499 yuan. Omgerekend is dit een kleine 360 euro. “Dat vind ik een mooie prijs”, luidde de reactie van OnePlus’ CEO.

Meer informatie over de OnePlus Two ontbreekt nog, maar het is dus duidelijk dat OnePlus aan zijn nieuwe vlaggenschip werkt. Deze moet in de tweede helft van dit jaar op de markt komen.

OnePlus zou daarnaast werken aan nog een smartphone. Deze moet een stuk betaalbaarder worden. Hierover is op het moment nog geen informatie beschikbaar. Daarnaast weten we nog niet of de nieuwe OnePlus-smartphones verkrijgbaar zijn met of zonder code.

De OnePlus One is inmiddels zonder invitecode te verkrijgen. Deze smartphone zorgde vorig jaar voor een daverende verrassing. Zo kostten de twee varianten 270 en 300 euro en bood hij nagenoeg dezelfde specificaties als vlaggenschepen van vorig jaar, zoals de Sony Xperia Z2 en de Samsung Galaxy S5.

Het scherm van de OnePlus One heeft een formaat van 5,5 inch en een full HD-resolutie van 1920×1080 pixels. De Snapdragon 801-chipset klokt 2,5GHz en de smartphone heeft 3GB ram. Daarnaast schiet hij foto’s in 13 en 5 megapixel en heeft de batterij een inhoud van 3100 mAh.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Maarten DL -

  360 Euro zou ik een superprijs vinden ,heb de one plus one niet in huis maar zou de one plus two wel willen aangezien one plus one supergoed is (2neven hebben hem .

  1. iRobot -

   De koers is slecht als je koopt. Voor de export is het een goede koers 🙂

   Maar je hebt gelijk de prijzen zijn bijgesteld door de lage euro koers. Ik hoor hier en daar dat de Two begint bij $400,00 want anders zit hij wel heel erg dicht op de prijs van de One.

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters