'OnePlus Two wordt net zo invloedrijk als Samsung Galaxy S6'

Pas ergens in september komt de opvolger van de OnePlus One uit. En dat wordt dan de tweede telefoon die dit jonge bedrijf uitbrengt. Maar nu al meent CEO Carl Pei dat die telefoon net zo invloedrijk zal worden als de Samsung Galaxy S6.

Dit maar dan wat kleiner, de OnePlus One 2

De OnePlus One is erin geslaagd om voortdurend in het nieuws te blijven, niet alleen vanwege de onomstreden kwaliteit en lage prijs van het toestel, maar vooral vanwege de irritante marketingtactiek. Je kunt het toestel alleen op dinsdagen zonder meer via een website bestellen, en op andere dagen heb je een invitatiecode nodig die je van iemand moet zien te krijgen.

De OnePlus One is echter een prima toestel, met een goed design en topspecificaties, zoals ook All About Phones al in een review concludeerde. Er wordt dus met spanning uitgekeken naar de wijze waarop OnePlus dit met de Two wil overtreffen.

CEO Carl Pei denkt dat de OnePlus Two als een bom zal inslaan op de markt. Hij meldde in een vragenrondje op Reddit dat er dit jaar vier invloedrijke smartphones zijn: de Samsung Galaxy S6, de iPhone 6S, de HTC One M9 en de OnePlus Two.

De populariteit van de OnePlus One werd overigens tot dusver stevig geholpen door het feit dat er CyanogenMod op stond, een aangepaste versie van Android. Op de volgende telefoon zal ongetwijfeld een eigen schil rondom Android komen te staan, de OxygenOS, en of die even populair zal blijken te zijn, is afwachten.

Bron: Ubergizmo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. iRobot -

   Ik verwacht opnieuw een 5"+ toestel. Ik heb ook lang getwijfeld tussen 5" en groter. Ik heb nu regelmatig zowel een 5" als een 5.5" in handen en voor mij slaat de weegschaal duidelijk door naar 5.5". 5" is heel goed mee te leven maar voelt toch een beetje als behelpen. Een nadeel blijft wel dat 5.5" minder comfortabel in de broekzak past.

 1. Quasimodo -

  Mr carl pei zegt: wij van wceend…..het aanzwengelen van de hype-machine is begonnen. Er wordt al hier en daar gefluisterd dat de prijs zeker €400,00 zal zijn. Ik moet nog zien of de Two net zo populair gaat worden.

 2. Arnold Jansma -

  Dat zijn grote woorden.
  Maar vergeet niet dat ze een dochteronderneming zijn van Oppo die echt innovatief is en goed hardware maakt.

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

iPhone 7 Plus

5 redenen om (niet) voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters