'OnePlus Two wordt net zo invloedrijk als Samsung Galaxy S6'

Pas ergens in september komt de opvolger van de OnePlus One uit. En dat wordt dan de tweede telefoon die dit jonge bedrijf uitbrengt. Maar nu al meent CEO Carl Pei dat die telefoon net zo invloedrijk zal worden als de Samsung Galaxy S6.

Dit maar dan wat kleiner, de OnePlus One 2

De OnePlus One is erin geslaagd om voortdurend in het nieuws te blijven, niet alleen vanwege de onomstreden kwaliteit en lage prijs van het toestel, maar vooral vanwege de irritante marketingtactiek. Je kunt het toestel alleen op dinsdagen zonder meer via een website bestellen, en op andere dagen heb je een invitatiecode nodig die je van iemand moet zien te krijgen.

De OnePlus One is echter een prima toestel, met een goed design en topspecificaties, zoals ook All About Phones al in een review concludeerde. Er wordt dus met spanning uitgekeken naar de wijze waarop OnePlus dit met de Two wil overtreffen.

CEO Carl Pei denkt dat de OnePlus Two als een bom zal inslaan op de markt. Hij meldde in een vragenrondje op Reddit dat er dit jaar vier invloedrijke smartphones zijn: de Samsung Galaxy S6, de iPhone 6S, de HTC One M9 en de OnePlus Two.

De populariteit van de OnePlus One werd overigens tot dusver stevig geholpen door het feit dat er CyanogenMod op stond, een aangepaste versie van Android. Op de volgende telefoon zal ongetwijfeld een eigen schil rondom Android komen te staan, de OxygenOS, en of die even populair zal blijken te zijn, is afwachten.

Bron: Ubergizmo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. iRobot -

   Ik verwacht opnieuw een 5"+ toestel. Ik heb ook lang getwijfeld tussen 5" en groter. Ik heb nu regelmatig zowel een 5" als een 5.5" in handen en voor mij slaat de weegschaal duidelijk door naar 5.5". 5" is heel goed mee te leven maar voelt toch een beetje als behelpen. Een nadeel blijft wel dat 5.5" minder comfortabel in de broekzak past.

 1. Quasimodo -

  Mr carl pei zegt: wij van wceend…..het aanzwengelen van de hype-machine is begonnen. Er wordt al hier en daar gefluisterd dat de prijs zeker €400,00 zal zijn. Ik moet nog zien of de Two net zo populair gaat worden.

 2. Arnold Jansma -

  Dat zijn grote woorden.
  Maar vergeet niet dat ze een dochteronderneming zijn van Oppo die echt innovatief is en goed hardware maakt.

Android 7.1.1 Nougat

Sony begint met uitrollen Android 7.1.1 Nougat naar flink aantal Xperia toestellen lees verder

BlackBerry KeyOne

BlackBerry werkt aan twee nieuwe Android smartphones lees verder

Google Pixel in de toekomst met touchpad op de achterkant?

Patenten onthullen toekomst Google Pixel smartphones lees verder

OnePlus Pete Lau

OnePlus CEO reageert uitgebreid op kritiek OnePlus 5 lees verder

smartphone

Onderzoek: met een smartphone in de buurt word je dommer lees verder

Honor 9

Honor 9 komt naar Nederland: prijs, specificaties en meer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters