'OnePlus Two wordt stuk duurder dan OnePlus One'

De opvolger van de OnePlus One, die waarschijnlijk OnePlus Two gaat heten, wordt een stuk duurder dan zijn voorganger. De filosofie van een superphone met topspecs voor een lage prijs (plm 300-350 euro) wordt verlaten.

Dat meldt althans de geruchtenmachine, waarvan je maar nooit weet hoe betrouwbaar die is. Volgens diezelfde geruchtenstroom zou OnePlus dit jaar een tweede, kleiner toestel uitbrengen om het goedkopere segment te blijven bedienen.

De specificaties van de OnePlus Two: het toestel zou een even groot scherm krijgen als zijn voorganger, met een diagonaal van 5,5 inch. Wel wordt de resolutie opgekrikt naar Quad HD, beter bekend als 2K. De Qualcomm Snapdragon 810-processor drijft het toestel aan, geholpen door 4GB ram.

De batterij biedt 3300 mAh aan stroom, wat iets meer is dan de 3100 mAh in de One, en Android 5.0 Lollipop is het besturingssysteem. Hoe duur de Two precies gaat worden, is nog onbekend. De One staat nu in de webshop voor 299 en 349 dollar (nl-versie: 269 en 299 euro). Het prijsverschil heeft betrekking op de omvang van het geheugen, 16 of 64 GB.

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

smartphone hoofd straling

Straling van smartphones is toch niet zo slecht als gedacht lees verder

Samsung Galaxy S9 transparant

WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters