'OnePlus Two wordt stuk duurder dan OnePlus One'

De opvolger van de OnePlus One, die waarschijnlijk OnePlus Two gaat heten, wordt een stuk duurder dan zijn voorganger. De filosofie van een superphone met topspecs voor een lage prijs (plm 300-350 euro) wordt verlaten.

Dat meldt althans de geruchtenmachine, waarvan je maar nooit weet hoe betrouwbaar die is. Volgens diezelfde geruchtenstroom zou OnePlus dit jaar een tweede, kleiner toestel uitbrengen om het goedkopere segment te blijven bedienen.

De specificaties van de OnePlus Two: het toestel zou een even groot scherm krijgen als zijn voorganger, met een diagonaal van 5,5 inch. Wel wordt de resolutie opgekrikt naar Quad HD, beter bekend als 2K. De Qualcomm Snapdragon 810-processor drijft het toestel aan, geholpen door 4GB ram.

De batterij biedt 3300 mAh aan stroom, wat iets meer is dan de 3100 mAh in de One, en Android 5.0 Lollipop is het besturingssysteem. Hoe duur de Two precies gaat worden, is nog onbekend. De One staat nu in de webshop voor 299 en 349 dollar (nl-versie: 269 en 299 euro). Het prijsverschil heeft betrekking op de omvang van het geheugen, 16 of 64 GB.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters