'OnePlus Two wordt stuk duurder dan OnePlus One'

De opvolger van de OnePlus One, die waarschijnlijk OnePlus Two gaat heten, wordt een stuk duurder dan zijn voorganger. De filosofie van een superphone met topspecs voor een lage prijs (plm 300-350 euro) wordt verlaten.

Dat meldt althans de geruchtenmachine, waarvan je maar nooit weet hoe betrouwbaar die is. Volgens diezelfde geruchtenstroom zou OnePlus dit jaar een tweede, kleiner toestel uitbrengen om het goedkopere segment te blijven bedienen.

De specificaties van de OnePlus Two: het toestel zou een even groot scherm krijgen als zijn voorganger, met een diagonaal van 5,5 inch. Wel wordt de resolutie opgekrikt naar Quad HD, beter bekend als 2K. De Qualcomm Snapdragon 810-processor drijft het toestel aan, geholpen door 4GB ram.

De batterij biedt 3300 mAh aan stroom, wat iets meer is dan de 3100 mAh in de One, en Android 5.0 Lollipop is het besturingssysteem. Hoe duur de Two precies gaat worden, is nog onbekend. De One staat nu in de webshop voor 299 en 349 dollar (nl-versie: 269 en 299 euro). Het prijsverschil heeft betrekking op de omvang van het geheugen, 16 of 64 GB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Quasimodo -

      Dat zou dan gezien de ervaringen met de One ($349 -> €299) op zo'n €365 neer komen. Lijkt me nog steeds zeer concurrerend en zal hij opnieuw als de welbekende warme broodjes over de toonbank gaan.

Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters