OnePlus verlaagt prijs OnePlus 2 in India

Het zou zomaar kunnen dat de OnePlus 2 binnenkort in Europa goedkoper wordt. OnePlus heeft de prijs van zijn vlaggenschip in India permanent verlaagd, waardoor de smartphone daar nu verkrijgbaar is vanaf omgerekend 280 euro.

OnePlus 2

Dit is te zien op de Indiase site van webwinkel Amazon. In totaal zijn zowel het 16 GB-exemplaar als de uitvoering met 64 GB in India met ruim 25 euro verlaagd. Het exemplaar van 64 GB is daar nu verkrijgbaar voor ongeveer 307 euro. In Nederland is de OnePlus 2 nog altijd alleen verkrijgbaar in 64 GB. Deze variant kost 345 euro, wat dus neerkomt op een prijsverschil van 38 euro.

Prijsverlaging OnePlus 2 Europa?

Het is onbekend of OnePlus het prijsverschil ook doorvoert in Europa, maar een straf zouden wij dat natuurlijk niet vinden. De OnePlus 2 is OnePlus’ vlaggenschip van 2015. Deze telefoon beschikt onder andere over een vingerafdruksensor en een full HD-display met een formaat van 5,5 inch.

OnePlus durfde het aan om de Snapdragon 810-processor te gebruiken, maar paste hiervoor wel de nodige hoeveelheid koelpasta toe. De chipset van Qualcomm wil bij intensief gebruik namelijk nog wel eens oververhit raken, maar de OnePlus 2 lijkt hier geen last van te hebben.

De OnePlus 2 maakt foto’s in 13 megapixel en heeft aan de voorkant een 5-megapixelcamera. De batterij heeft met 3300 mAh lekker veel inhoud. Al met al is de OnePlus 2, ook voor zijn huidige prijs, een prima koop. De telefoon heeft goede specificatis en een opvallend en mooi afgewerkt uiterlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Huawei Mate 10 Lite review uitgelicht

Waarom elk smartphonescherm er anders uit ziet lees verder

Android

Vier redenen waarom Android gebruikers nu overstappen naar de iPhone lees verder

iOS 11 batterij wifi bluetooth

Deze vijf boosdoeners slurpen jouw smartphone batterij snel leeg lees verder

Sony toestel 2028 smartphone design

Foto’s van Sony’s full-screen smartphone gelekt: iPhone X-killer? lees verder

Xiaomi Redmi 5 Plus

Huawei P11 kopieert meest controversiële feature iPhone X lees verder

iPhone X krijgt goedkopere iPhone 9 versie

iPhone 9 komt met Face ID, maar is steviger en goedkoper dan iPhone X lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters