OnePlus VR-app gelanceerd, reserveringslijst invites geopend

OnePlus heeft een VR-app voor het bekijken van het OnePlus evenement, in de Google Play Store gezet. Daarnaast heeft OnePlus ook een lijst geopend waar mensen zich kunnen aanmelden om een OnePlus 2 invite te krijgen.

OnePlus VR-app gelanceerd, reserveringslijst invites geopend  screenshot-0

De aankondiging van de OnePlus 2 zal anders gebeuren dan veel andere aankondigingen. OnePlus heeft besloten om geen grote zaal met mensen te gebruiken, maar een app. De aankondiging van het toestel wordt live gestreamed in 360 graden via de app. Eerder verscheepte OnePlus VR-brillen waardoor je je smartphone op je hoofd kon bevestigen. Zonder deze VR-bril is de aankondiging ook gewoon zichtbaar via de app. OnePlus heeft de app in de Google Play Store geplaatst. De uiteindelijke lancering van de telefoon zal plaatsvinden op dinsdag 28 juli om 04:00.

Zoals al eerder verteld, gebruikt OnePlus dit jaar weer haar invite systeem. Dit betekent dat je eerst een invite moet krijgen voordat je de OnePlus 2 kan kopen. De link naar de OnePlus pagina staat ingevuld als bron van dit artikel. Wanneer je naam op de reserveringslijst staat, staat het nog niet vast dat je een invite krijgt.

Gelukkig zijn er ook andere manieren om een invite te krijgen. OnePlus zal acties organiseren waarbij mensen invites kunnen ontvangen. Daarnaast kun je een invite krijgen van iemand anders die een OnePlus 2 gekocht heeft.

Als je eenmaal een invite hebt, moet je deze (meestal) binnen 24 uur na ontvangst gebruiken voor het bestellen van je telefoon. Na plaatsen van je bestelling moet je de telefoon binnen drie weken ontvangen, volgens OnePlus.

Bron: OnePlus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters