OnePlus VR-app gelanceerd, reserveringslijst invites geopend

OnePlus heeft een VR-app voor het bekijken van het OnePlus evenement, in de Google Play Store gezet. Daarnaast heeft OnePlus ook een lijst geopend waar mensen zich kunnen aanmelden om een OnePlus 2 invite te krijgen.

OnePlus VR-app gelanceerd, reserveringslijst invites geopend  screenshot-0

De aankondiging van de OnePlus 2 zal anders gebeuren dan veel andere aankondigingen. OnePlus heeft besloten om geen grote zaal met mensen te gebruiken, maar een app. De aankondiging van het toestel wordt live gestreamed in 360 graden via de app. Eerder verscheepte OnePlus VR-brillen waardoor je je smartphone op je hoofd kon bevestigen. Zonder deze VR-bril is de aankondiging ook gewoon zichtbaar via de app. OnePlus heeft de app in de Google Play Store geplaatst. De uiteindelijke lancering van de telefoon zal plaatsvinden op dinsdag 28 juli om 04:00.

Zoals al eerder verteld, gebruikt OnePlus dit jaar weer haar invite systeem. Dit betekent dat je eerst een invite moet krijgen voordat je de OnePlus 2 kan kopen. De link naar de OnePlus pagina staat ingevuld als bron van dit artikel. Wanneer je naam op de reserveringslijst staat, staat het nog niet vast dat je een invite krijgt.

Gelukkig zijn er ook andere manieren om een invite te krijgen. OnePlus zal acties organiseren waarbij mensen invites kunnen ontvangen. Daarnaast kun je een invite krijgen van iemand anders die een OnePlus 2 gekocht heeft.

Als je eenmaal een invite hebt, moet je deze (meestal) binnen 24 uur na ontvangst gebruiken voor het bestellen van je telefoon. Na plaatsen van je bestelling moet je de telefoon binnen drie weken ontvangen, volgens OnePlus.

Bron: OnePlus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Automon Pokémon Go Politie

Politie Nederland komt met eigen variant Pokémon Go: Automon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters