OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost

Gebruikers van verschillende OnePlus toestellen ondervonden onlangs problemen bij het gebruik van de navigatie-app Waze. Er zouden problemen zijn met de GPS verbinden, die opeens niet meer bleek te werken. Hierdoor werkte uiteraard ook de navigatiefunctie van de app niet meer, wat het behoorlijk lastig maakt als je net onderweg bent en instructies nodig hebt. Inmiddels is er gelukkig gewerkt aan een oplossing.

Geen GPS verbinding meer

De afgelopen tijd begonnen op verschillende forums klachten van OnePlus gebruikers te verschijnen over de Waze app. De GPS verbinding zou spontaan weg zijn en daarna zou het gebruikers niet meer lukken om de verbinding opnieuw te initialiseren. Waze is een dochterbedrijf van Google en op de supportpagina van het techbedrijf werd op een gegeven moment ook aangegeven dat er problemen waren.

Waze

OnePlus en Waze komen met oplossing

Inmiddels hebben OnePlus en Waze de handen ineengeslagen en zijn ze met een oplossing voor het probleem gekomen. Hiervoor hoef je als gebruiker geen update te installeren, maar is het al voldoende om je toestel gewoon opnieuw te starten. Als het goed is zijn de GPS problemen daarna verleden tijd.

Andere oplossingen

Uiteraard zijn gebruikers zelf ook aan de slag gegaan en kwamen enkele met hun eigen oplossing. Zo zou het helpen om de “Battery Advanced Optimization” feature aan te zetten en zou het installeren van een oudere versie van Waze ook ervoor zorgen dat de app gewoon goed blijft werken.

Mocht je nog op een verlate vakantie gaan, dan komt een werkende navigatie-app natuurlijk goed van pas. Ook deze apps kunnen je op vakantie een handje helpen.

Via: Tweakers

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters