'OnePlus X gaat 249 dollar kosten'

De nieuwe OnePlus X gaat 249 dollar kosten. Dat was kort te zien op website Oppomart, waar het nieuwe toestel straks wordt aangeboden.

Het was allerminst de bedoeling dat de kleine OnePlus hier te zien zou zijn. OnePlus wil het toestel pas over twee weken officieel bekendmaken. Behalve de prijs en een silhouet van het toestel zijn ook wat specificaties online gezet. Die heeft Oppomart overigens weer ijlings verwijderd net als alle andere informatie, maar net te laat voor slimme bloggers die er als de kippen bij waren om de informatie in een screenshot te vangen.

In dat screenshot is te zien dat het tostel een 2,5 Ghz Qualcomm Snapdragon 801-processor krijgt, een 5-inch full HD-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, en 3GB ram. De smartphone krijgt 16GB intern geheugen en een 13-megapixel achtercamera met een sensor van Sony. Aan de voorkant bevindt zich een 8-megapixelcamera waarmee selfies van hoge beeldkwaliteit geschoten kunnen worden. De telefoon is geschikt voor 4G lte-netwerken.

Het zijn geen slechte specificaties, maar wel een afscheid van het beleid van OnePlus om ‘flagship killers’ uit te brengen. Dit is een midrangetoestel met goede hardware, die het kennelijk moet opnemen tegen de mini-reeksen van fabrikanten als Samsung, HTC en LG. Die brengen al enkele jaren miniversies van hun high-end telefoons uit met mindere specs dan de vlaggenschepen waar zij op lijken.

'OnePlus mini gaat 249 dollar kosten' gsmarena 001 

Bron: GSM Arena

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

smartphone hoofd straling

Straling van smartphones is toch niet zo slecht als gedacht lees verder

Samsung Galaxy S9 transparant

WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters