'OnePlus X gaat 249 dollar kosten'

De nieuwe OnePlus X gaat 249 dollar kosten. Dat was kort te zien op website Oppomart, waar het nieuwe toestel straks wordt aangeboden.

Het was allerminst de bedoeling dat de kleine OnePlus hier te zien zou zijn. OnePlus wil het toestel pas over twee weken officieel bekendmaken. Behalve de prijs en een silhouet van het toestel zijn ook wat specificaties online gezet. Die heeft Oppomart overigens weer ijlings verwijderd net als alle andere informatie, maar net te laat voor slimme bloggers die er als de kippen bij waren om de informatie in een screenshot te vangen.

In dat screenshot is te zien dat het tostel een 2,5 Ghz Qualcomm Snapdragon 801-processor krijgt, een 5-inch full HD-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, en 3GB ram. De smartphone krijgt 16GB intern geheugen en een 13-megapixel achtercamera met een sensor van Sony. Aan de voorkant bevindt zich een 8-megapixelcamera waarmee selfies van hoge beeldkwaliteit geschoten kunnen worden. De telefoon is geschikt voor 4G lte-netwerken.

Het zijn geen slechte specificaties, maar wel een afscheid van het beleid van OnePlus om ‘flagship killers’ uit te brengen. Dit is een midrangetoestel met goede hardware, die het kennelijk moet opnemen tegen de mini-reeksen van fabrikanten als Samsung, HTC en LG. Die brengen al enkele jaren miniversies van hun high-end telefoons uit met mindere specs dan de vlaggenschepen waar zij op lijken.

'OnePlus mini gaat 249 dollar kosten' gsmarena 001 

Bron: GSM Arena

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters