Onkyo presenteert Windows 7-tablet met 3G-module

Elektronicafabrikant Onkyo komt dezer dagen in Japan met een 11.6-inch tablet die draait op Windows 7. Het apparaat, dat iets groter is dan de iPad, heeft een 3G-module zodat je er overal mee kunt internetten en misschien ook bellen.

onkyotablet

Android 2.2 wordt al door veel serieuze tabletfabrikanten overgeslagen, in afwachting van een variant die beter geschikt is voor tablets, maar soms wordt het mobiele besturingssysteem van Google domweg helemaal ongeschikt bevonden. Onkyo kiest dus voor Windows 7, wat een scala aan mogelijkheden opent voor het apparaat, dat hiermee dezelfde functies als een desktopcomputer aan zou moeten kunnen.

De TW317A7 tablet wordt als eerste op de thuismarkt Japan verkocht. Sommigen zullen bij het zien van het plaatje opmerken dat dit apparaat al eens eerder te zien is geweest, en dat klopt, deels. Het is een gerebrande versie van de ExoPC Slate.

Zolang er een behoorlijk 3G- of Wifi-signaal in de lucht hangt, kun je met dit apparaat het internet op. De specificaties: een nogal gedateerde Intel Atom N450 1.66 Ghz processor, 2GB Ramgeheugen, een 32GB SSD-schijf, Bluetooth, Wifi, een 1.3 megapixel webcam en stereo speakers, al hoef je van die laatste niet te verwachten dat de buren erover gaan klagen. Ook zitten er nog wat andere functies in. Het is nog niet bekend wat dit apparaat gaat kosten, en of het ook deze kant op komt.

Bron: ubergizmo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters