Ontevreden iPhone-gebruikers plannen actie tegen provider AT&T

Amerikaanse iPhone-gebruikers zijn niet blij met de keuze van provider die Apple heeft gemaakt voor de iPhone. Er is een protest actie georganiseerd tegen de provider AT&T.

Att

De Amerikanen zijn niet blij met de keuze van Apple om AT&T de exlcusieve rechten te geven voor de iPhone. De provider staat namelijk niet bekend om een goed netwerk en heeft zeer slechte 3G-dekking. Op het weblog ‘Fake Steve Jobs’ is te lezen dat er vrijdag een protest actie zal worden gehouden op de Apple campus te Cupertino.

Daar zou iedereen massaal zijn iPhone moeten bovenhalen en zoveel mogelijk data downloaden via het 3G-netwerk van AT&T om zo het netwerk te belasten en onderuit te halen. De provider stuurde eerder al een e-mail rond om de klanten te vragen om zo weinig mogelijk te verbruiken tijdens de kerstperiode en met name rond het Nieuwjaar. Daar waren de boze iPhone gebruikers niet mee akkoord en dus is er besloten om te protesteren. Momenteel zijn er al veel reacties en de nodige commotie over de genoemde actie. Onduidelijk is nog of de actie daadwerkelijk door zal gaan aangezien de kans groot is dat er geen consumenten naar de actie zullen gaan komen.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters