LG V30: onthullingsdatum en prijs opvallend toestel gelekt

Er zijn belangrijke details rondom de opvallende LG V30 gelekt, een toestel waar we al lang naar uitkijken.

LG G6: opvallend toestel

LG boekte begin dit jaar succes met de LG G6. De Koreaanse fabrikant wist Samsung af te troeven met zijn lancering. Met een keerzijde: het toestel maakt gebruik van de Snapdragon 821.

LG G6 header

Dat is nog steeds een zeer capabele chip, maar de concurrentie maakt gebruik van de krachtigere Snapdragon 835. Met de onthulling van de LG G6+ leek de techgigant alsnog voor de Snapdragon 835 te kiezen, maar ook het nieuwe model maakt gebruik van de oudere chipset.

LG V30 komt eraan

Binnenkort maakt de fabrikant dat echter goed met de LG V30. Volgens de Koreaanse publicatie ETNews zal LG zijn nieuwe toestel op 31 augustus onthullen.

LG V30

Dat zal naar verluidt gebeuren tijdens de IFA beurs. IFA vindt elk jaar in Berlijn plaats. De show loopt van 1 september tot 6 september, maar LG zal een dag van te voren dus al de aandacht op zijn nieuwe vlaggenschip vestigen.

Eerste smartphone met Android O?

Vorig jaar was de LG V20 de eerste smartphone met Android Nougat. Ja, nog voor de toestellen van Google zelf. Zal dat dit jaar weer het geval zijn met Android O?

Android O komt ook ergens in augustus uit, dus dat zou zomaar kunnen. Geruchten wijzen erop dat het toestel opnieuw een tweede scherm krijgt. Dat scherm kan bijvoorbeeld als toetsenbord dienen.

LG V30

Dit keer is het scherm echter uitschuifbaar en bevindt het zich aan de onderkant van het toestel. Het toestel dat je in dit artikel ziet is een door Evan Blass gelekt prototype. Sindsdien kan er dus een hoop zijn veranderd.

Naar verluidt heeft het toestel een 5.7-inch OLED scherm, een primeur voor LG. Ook zal het toestel waarschijnlijk dunne schermranden krijgen, net zoals de LG G6.

LG V30

Hoeveel mag dat gaan kosten?

Een vrij indrukwekkend pakketje dus. Maar hoeveel mag dat gaan kosten? Volgens het Koreaanse ETNews gaat het toestel ongeveer 650 euro in Zuid-Korea kosten. Daar komt het toestel halverwege september uit. De rest van de wereld zal snel volgen.

Bron: ETNews

 

 

Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters