‘Onthullingsdatum OnePlus 3T gelekt’

De vermeende onthullingsdatum van de OnePlus 3T is vandaag opgedoken. De verbeterde versie van de OnePlus 3 heeft onder andere een nieuwere chipset.

OnePlus 3T

OnePlus 3Vorige maand schreven we verschillende keren over een nieuw Oneplus toestel met het modelnummer A3010. Hey mysterieuze toestel werd gecertificeerd in China, wat normaliter betekent dat een smartphone zeer binnenkort aangekondigd zal gaan worden. Al snel werd de conclusie getrokken dat het hier om de OnePlus 3 Plus moet gaan. Later lekte de vermeende officiële naam van de Android smartphone: de OnePlus 3T. Uit vandaag gelekte informatie blijkt dat het toestel deze maand nog zal worden onthuld.

Specificaties

Uit benchmarks blijkt dat de OnePlus 3T vrijwel geheel identiek is aan het in juni onthulde vlaggenschip van OnePlus, de OnePlus 3. Dan hebben we het dus over een 5.5-inch scherm met een resolutie van 1080 x1920 en 6GB aan werkgeheugen. Daarnaast heeft de OnePlus 3T naar verluidt ook dezelfde camera combinatie, vingerprintscanner en ontwerp. Het enige wat lijkt te gaan veranderen is de chipset. Uit de certificering bleek namelijk dat de OnePlus 3T de Qualcomm Snapdragon 821 onder de motorkap heeft zitten, in plaats van de Snapdragon 820.

Dat moet op papier een verbetering qua performance op gaan leveren van 10%. Daarnaast is de nieuwe chipset een stukje efficiënter. Naast de Google Pixel, Pixel XL en de nieuwste toestellen van Xiaomi zijn er niet veel Android smartphones die op dit moment gebruik maken van Qualcomm’s nieuwste chipset. De OnePlus 3T wordt naar verwachting standaard met Android 7.0 Nougat geleverd, een update die de OnePlus 3 nog steeds moet ontvangen.

Onthullingsdatum

Vandaag is de vermeende onthullingsdatum door verschillende bronnen gelekt. Naar verluidt zal OnePlus de OnePlus 3 aan gaan kondigen op 14 november. Het toestel kost naar verluidt $480, wat dus $80 meer is dan de OnePlus 3. Ondertussen begint de geruchtenmolen rondom de OnePlus 4 ook al op gang te komen. Het vlaggenschip staat op de planning voor komende zomer en maakt volgens verschillende bronnen gebruik van de Snapdragon 830 chipset.

Bron: Weibo

 

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters