Onthullingsdatum Xiaomi Mi 6 bekend

Vanaf 6 april heeft Xiaomi elke dag op de officiële Weibo pagina een post geplaatst over één van de Mi vlaggenschip toestellen. Gisteren hield dit op met een post over de Mi 5. Dit werd door velen als stille hint opgevat de Xiaomi Mi 6 vandaag onthuld zou worden. Helaas was dat niet het geval. Wel is vandaag de lanceringsdatum van het toestel bekendgemaakt.

WeChat bericht en datum persconferentie leken onthulling Xiaomi Mi 6 te bevestigen

Omdat de posts over de Mi toestellen een dag voor een Xiaomi persconferentie stopten, dachten velen dat het nieuwe vlaggenschip toestel tijdens de persconferentie onthuld zou worden. Wat ook olie op het vuur gooide was het feit dat Xiaomi een dag voor de conferentie een WeChat bericht had verstuurd naar Xiaomi fans. Hierin werd vermeld dat de liefhebbers om 12 uur de volgende dag iets hadden om naar uit te kijken. Achteraf bleek dat hiermee niet de onthulling van de Mi 6 werd bedoeld.

Lancering Xiaomi Mi 6 op 19 april

Hoewel de fans uiteindelijk de Mi 6 niet te zien kregen, is nu wel bekend wanneer dit eindelijk zal gebeuren. In de officiële teaser is een grote zes te zien, zwevend boven een (waarschijnlijk Aziatische) stad in de nacht. Onder de zes wordt onder andere de datum van 19 april vermeld. Op 19 april zou het dus eindelijk zover moeten zijn en zal de wereld de Xiaomi Mi 6 aanschouwen.

Geen 3.5mm jack, wel Snapdragon 835

Het laatste nieuws over de specificaties van het Xiaomi vlaggenschip komt via TechDroider. Volgens de website heeft Xiaomi er toch voor gekozen de 3.5mm headphone jack te verwijderen. Het toestel zou uiteindelijk wel uitgerust zijn met een Snapdragon 835 processor.

Bron: MyDrivers (vertaald),  TechDroider

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters