Onthullingsdatum Xiaomi Mi 6 bekend

Vanaf 6 april heeft Xiaomi elke dag op de officiële Weibo pagina een post geplaatst over één van de Mi vlaggenschip toestellen. Gisteren hield dit op met een post over de Mi 5. Dit werd door velen als stille hint opgevat de Xiaomi Mi 6 vandaag onthuld zou worden. Helaas was dat niet het geval. Wel is vandaag de lanceringsdatum van het toestel bekendgemaakt.

WeChat bericht en datum persconferentie leken onthulling Xiaomi Mi 6 te bevestigen

Omdat de posts over de Mi toestellen een dag voor een Xiaomi persconferentie stopten, dachten velen dat het nieuwe vlaggenschip toestel tijdens de persconferentie onthuld zou worden. Wat ook olie op het vuur gooide was het feit dat Xiaomi een dag voor de conferentie een WeChat bericht had verstuurd naar Xiaomi fans. Hierin werd vermeld dat de liefhebbers om 12 uur de volgende dag iets hadden om naar uit te kijken. Achteraf bleek dat hiermee niet de onthulling van de Mi 6 werd bedoeld.

Lancering Xiaomi Mi 6 op 19 april

Hoewel de fans uiteindelijk de Mi 6 niet te zien kregen, is nu wel bekend wanneer dit eindelijk zal gebeuren. In de officiële teaser is een grote zes te zien, zwevend boven een (waarschijnlijk Aziatische) stad in de nacht. Onder de zes wordt onder andere de datum van 19 april vermeld. Op 19 april zou het dus eindelijk zover moeten zijn en zal de wereld de Xiaomi Mi 6 aanschouwen.

Geen 3.5mm jack, wel Snapdragon 835

Het laatste nieuws over de specificaties van het Xiaomi vlaggenschip komt via TechDroider. Volgens de website heeft Xiaomi er toch voor gekozen de 3.5mm headphone jack te verwijderen. Het toestel zou uiteindelijk wel uitgerust zijn met een Snapdragon 835 processor.

Bron: MyDrivers (vertaald),  TechDroider

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Android Oreo installeren

Zo installeer je Android 8.0 Oreo op je smartphone lees verder

Vervangend display kan gebruikt worden om je smartphone te bespieden lees verder

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters