Consument ontvangt ontplofte iPhone 7

Niet alleen Samsung’s Galaxy Note 7 ontploft, zo blijkt vandaag. Een consument trof een ontplofte iPhone 7 aan in zijn verpakking.

Samsung Galaxy Note 7

iPhone 7 explodeertSamsung leek een jaar met al recordbrekende verkoopaantallen nog beter af te gaan sluiten dankzij de lancering van de Samsung Galaxy Note 7. Het liep helaas anders, want steeds meer consumenten kwamen naar voren met een exemplaar dat ontploft was. Auto’s, drukke cafés en zelfs vliegtuigen: Samsung was genoodzaakt om meer dan een miljoen exemplaren terug te roepen, een actie die de Koreaanse smartphonefabrikant niet alleen in de portemonnee gaat voelen.

Ontplofte iPhone 7

Toch hoeven we niet allemaal met de vinger naar Samsung te gaan wijzen, want een dergelijk fiasco kan vrijwel elke smartphonefabrikant overkomen. Sterker nog, van bijna elk toestel is er wel een nieuwsbericht te vinden dat er een exemplaar is ontploft. Hetzelfde geldt voor Apple’s recentelijk aangekondigde iPhone 7. Een Reddit-gebruiker genaamd “Kroopthesnoop” plaatste foto van een matzwart exemplaar, dat ontploft is tijdens de bezorging van het toestel. Hij trof zijn iPhone 7 dus zo aan in de doos. Het is onduidelijk hoe en wanneer het is gebeurd.

Grappen

De kans dat dit om net zo’n wijdverspreid probleem als het Samsung Galaxy Note 7 fiasco gaat is klein. Zowel Apple als UPS hebben nog niet op de situatie gereageerd. Op het internet worden ondertussen al volop grappen gemaakt over de ontplofte iPhone. Zo zou Apple bijvoorbeeld maar niet kunnen stoppen met het kopiëren van andere telefoons, zelfs niet als het om ontploffende batterijen gaat. We kunnen er natuurlijk grappen over blijven maken, maar het blijft levensgevaarlijk als smartphones blijkbaar op zulke willekeurige momenten kunnen ontploffen.

Bron: Majordroid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Bas -

    Echt weer typisch jullie door dit te posten!!..
    Hebben jullie niks beters meer te doen!?

    We zitten nog altijd op een review te wachten dat over de LG V20 gaat….

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters