Consument ontvangt ontplofte iPhone 7

Niet alleen Samsung’s Galaxy Note 7 ontploft, zo blijkt vandaag. Een consument trof een ontplofte iPhone 7 aan in zijn verpakking.

Samsung Galaxy Note 7

iPhone 7 explodeertSamsung leek een jaar met al recordbrekende verkoopaantallen nog beter af te gaan sluiten dankzij de lancering van de Samsung Galaxy Note 7. Het liep helaas anders, want steeds meer consumenten kwamen naar voren met een exemplaar dat ontploft was. Auto’s, drukke cafés en zelfs vliegtuigen: Samsung was genoodzaakt om meer dan een miljoen exemplaren terug te roepen, een actie die de Koreaanse smartphonefabrikant niet alleen in de portemonnee gaat voelen.

Ontplofte iPhone 7

Toch hoeven we niet allemaal met de vinger naar Samsung te gaan wijzen, want een dergelijk fiasco kan vrijwel elke smartphonefabrikant overkomen. Sterker nog, van bijna elk toestel is er wel een nieuwsbericht te vinden dat er een exemplaar is ontploft. Hetzelfde geldt voor Apple’s recentelijk aangekondigde iPhone 7. Een Reddit-gebruiker genaamd “Kroopthesnoop” plaatste foto van een matzwart exemplaar, dat ontploft is tijdens de bezorging van het toestel. Hij trof zijn iPhone 7 dus zo aan in de doos. Het is onduidelijk hoe en wanneer het is gebeurd.

Grappen

De kans dat dit om net zo’n wijdverspreid probleem als het Samsung Galaxy Note 7 fiasco gaat is klein. Zowel Apple als UPS hebben nog niet op de situatie gereageerd. Op het internet worden ondertussen al volop grappen gemaakt over de ontplofte iPhone. Zo zou Apple bijvoorbeeld maar niet kunnen stoppen met het kopiëren van andere telefoons, zelfs niet als het om ontploffende batterijen gaat. We kunnen er natuurlijk grappen over blijven maken, maar het blijft levensgevaarlijk als smartphones blijkbaar op zulke willekeurige momenten kunnen ontploffen.

Bron: Majordroid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Bas -

    Echt weer typisch jullie door dit te posten!!..
    Hebben jullie niks beters meer te doen!?

    We zitten nog altijd op een review te wachten dat over de LG V20 gaat….

Android Oreo installeren

Zo installeer je Android 8.0 Oreo op je smartphone lees verder

Vervangend display kan gebruikt worden om je smartphone te bespieden lees verder

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters