'Ontwerptekeningen iPhone 5 lekken uit'

Een Taiwanese-website heeft zijn handen weten te leggen op ontwerptekeningen van de iPhone 5. De tekeningen komen overeen met de eerder gelekte nieuwe antenne van het toestel. De ontwerpen zijn bedoeld voor de iPhone-fabriek waarin tot in het kleinste detail beschreven staat hoe een iPhone 5 gemaakt dient te worden.

Apple iPhone 5 design

In Taiwan lijken de eerste ontwerptekeningen van Apple gelekt te zijn voor de volgende generatie iPhone. De ontwerpen laten zien hoe een iPhone in elkaar geschroefd dient te worden door een fabriek. Daarnaast wordt nauwkeurig beschreven uit welke onderdelen het toestel bestaat en in welke volgorde onderdelen in elkaar geschroefd dienen te worden. De tekeningen laten daarnaast ook een nieuw design van de antenne van het toestel zien en deze komen opmerkelijk genoeg overeen met de antenne die afgelopen week als was uitgelekt van de nieuwe generatie iPhone. Zo lijkt Apple in het nieuwe aluminium onderdeel de antenne verplaatst te hebben, zodat een nieuw Antennagate wordt voorkomen. Ook zitten openingen voor knopjes her en der net iets anders dan bij de iPhone 4. Voor de rest zal de nieuwe versie van de iPhone erg op de huidige 4-generatie gaan lijken, aldus de ontwerpen.

De ontwerpen lijken authentiek te zijn aangezien het eerste ontwerp een stel stempels laat zien van de fabriek en de opdrachtgever bovenaan de afbeelding. En wordt in detail besproken welk order nummer het is en welke afdeling het in elkaar moet gaan zetten. Daarnaast onderschrijven deze ontwerpen de eerder uitgelekte antenne-afbeeldingen wat erop kan duiden dat Apple daadwerkelijk dit design zal gaan gebruiken voor de iPhone 5. De nieuwe generatie iPhone zal traditiegetrouw rond juni aangekondigd worden door de fabrikant.

Apple iPhone 5 design

 

Apple iPhone 5 design

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Papa Touwtji -

  De Heren hiervoor hebben helemaal gelijk. Jazeker. Ik ken die Taiwanezen bedrijven heel goed, ze willen alles overkopieren en zelf niet investeren in nieuwe technieken als poentjes. Dus wat doen ze dan? Ze gaan het stelen. Want zelf kunnen ze niks. Overal staat made in Taiwan dit en weet ik veel. 'Cloned in Taiwan' aaaai den greedy mapampang's. Irie

 2. Buju Banton -

  Ik ben het helemaal met deze meneer eens, de Taiwanese bedrijven Brengen liever zelf zo een telefoon uit en gaan niet wachten tot Apple het uit gaat brengen.Ik denk dat er nog concurentie komt voor Apple.
  ……Irie

 3. Gregory Isaacs -

  Die mannen kletsen maar wat. Als een Taiwanees bedrijf dit in handen zou krijgen hadden ze nog voor
  Apple dat ding officieel zou hebben uitgebracht, zelf een kloon gemaakt. Dus ik zet mijn vraagtekens erbij.
  Tenzij bij Apple een 'Ginoh' werkt, dan geloof ik het pas. Irie…

Samsung Galaxy Note 8

Grootte vergeleken: Samsung Galaxy Note 8 naast iPhone 7 Plus, Galaxy S8 en meer! lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 onthuld: alles wat je moet weten lees verder

HTC Android Oreo

Deze HTC-telefoons krijgen een update naar Android Oreo lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Volg de onthulling van de Samsung Galaxy Note 8 hier live! lees verder

Android Oreo installeren

Zo installeer je Android 8.0 Oreo op je smartphone lees verder

Vervangend display kan gebruikt worden om je smartphone te bespieden lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters