'Ontwerptekeningen iPhone 5 lekken uit'

Een Taiwanese-website heeft zijn handen weten te leggen op ontwerptekeningen van de iPhone 5. De tekeningen komen overeen met de eerder gelekte nieuwe antenne van het toestel. De ontwerpen zijn bedoeld voor de iPhone-fabriek waarin tot in het kleinste detail beschreven staat hoe een iPhone 5 gemaakt dient te worden.

Apple iPhone 5 design

In Taiwan lijken de eerste ontwerptekeningen van Apple gelekt te zijn voor de volgende generatie iPhone. De ontwerpen laten zien hoe een iPhone in elkaar geschroefd dient te worden door een fabriek. Daarnaast wordt nauwkeurig beschreven uit welke onderdelen het toestel bestaat en in welke volgorde onderdelen in elkaar geschroefd dienen te worden. De tekeningen laten daarnaast ook een nieuw design van de antenne van het toestel zien en deze komen opmerkelijk genoeg overeen met de antenne die afgelopen week als was uitgelekt van de nieuwe generatie iPhone. Zo lijkt Apple in het nieuwe aluminium onderdeel de antenne verplaatst te hebben, zodat een nieuw Antennagate wordt voorkomen. Ook zitten openingen voor knopjes her en der net iets anders dan bij de iPhone 4. Voor de rest zal de nieuwe versie van de iPhone erg op de huidige 4-generatie gaan lijken, aldus de ontwerpen.

De ontwerpen lijken authentiek te zijn aangezien het eerste ontwerp een stel stempels laat zien van de fabriek en de opdrachtgever bovenaan de afbeelding. En wordt in detail besproken welk order nummer het is en welke afdeling het in elkaar moet gaan zetten. Daarnaast onderschrijven deze ontwerpen de eerder uitgelekte antenne-afbeeldingen wat erop kan duiden dat Apple daadwerkelijk dit design zal gaan gebruiken voor de iPhone 5. De nieuwe generatie iPhone zal traditiegetrouw rond juni aangekondigd worden door de fabrikant.

Apple iPhone 5 design

 

Apple iPhone 5 design

 

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters