‘Ontwikkelingsproblemen grote iPhone 6 houden aan’

De komst van de 5,5 inch iPhone 6 zou voor onbepaalde tijd zijn uitgesteld. Productieproblemen met het saffierglas zouden hieraan ten grondslag liggen.

Amazon Japan zet iPhone 6 nu al te koop gsmarena 001

Vooral in de hoeken van het scherm zou het touchscreen maar matig werken. Onduidelijk is of de komst van de grootste iPhone 6 is uitgesteld of zelfs van de baan is. Business Insider denkt dat de grote iPhone pas volgend jaar op de markt komt.

Het verklaart in ieder geval het gegeven dat er van de kleine iPhone 6, met 4,7 inch-scherm, veel foto’s en dummy’s zijn gelekt, terwijl er bijna geen gelekt materiaal van de 5,5 inch-variant op straat ligt.

Voor de duidelijkheid: het gaat hier om geruchten over geruchten. Het is namelijk nog niet eens officieel dat Apple met twee iPhone 6’s komt, en wat het formaat hiervan dan mag zijn.

De afgelopen tijd staken al meer geruchten de kop op over productieproblemen van de grote iPhone 6. Deze zou extreem dun moeten worden, waardoor hij misschien wel de iPhone Air gaat heten. Het zou lastig zijn hier een batterij voor te maken die dun genoeg is.

De stribbelingen die Apple met de ontwikkeling van de grote iPhone 6 heeft, is in ieder geval goed nieuws voor Samsung. De Koreaanse fabrikant is momenteel de onbetwiste leider in de phabletmarkt, met de Galaxy Note-reeks. Het lijkt erop dat Samsung dat nog wel een tijdje zal blijven ook. Want de ‘gewone’ iPhone 6 krijgt maar een scherm van 4,7 inch, waardoor hij alsnog een aanzienlijk kleiner scherm krijgt dan de Galaxy S5 (5,1 inch).

Bekijk hieronder onze Telewiki over de iPhone 6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iOS 11 toestellen

iOS 11: waarom je nog even moet wachten met het updaten lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

iPhone 6

Zo bespaar je opslagruimte met iOS 11 lees verder

iOS 11

iOS 11 is nu beschikbaar: 11 nieuwe features die je moet checken lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

iOS 11 iPhones iPads

Deze iPhones en iPads krijgen 19 september iOS 11 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters