'Onverwoestbare' telefoon toch kapot

Een zogenaamd onverwoestbare telefoon van Sonim bleek toch gemakkelijker kapot te gaan dan verwacht. Een journalist van de BBC sloopte de telefoon toen hij uitgedaagd werd om de stevigheid te testen.

BBC Sonim sloop

Op de Consumer Electronics Show welke gehouden werd in Las Vegas werden door Sonim zogenaamd onverwoestbare telefoons getoond. Bezoekers werden uitgedaagd om de Sonim-toestellen te testen op stevigheid. Fabrikant Sonim is bekend van mobiele telefoons die onder alle omstandigheden te gebruiken zijn, en volgens de fabrikant bijna niet stuk te krijgen zijn. Desondanks slaagde een journalist van de BBC erin om een Sonim-telefoon op de CES kapot te slaan. Het onder water houden van de zogenaamd onverwoestbare telefoon ging nog goed, maar toen de BBC-journalist op de rand van de waterbak begon te slaan, vloog het scherm eraf, zoals in de video getoon wordt.

Zowel de journalist als de Sonim CEO waren verbaasd over het gemak waarmee het toestel kapot te krijgen was. Of het een fout model betreft is niet bekend, maar het is wel duidelijk dat de telefoonfabrikant welke het imago heeft stevige mobieltjes te produceren, zich met deze actie geen goed imago heeft gegeven. Sonim biedt echter wel de garantie op dat wanneer je het toestel kapot weet te krijgen, je toch een nieuwe krijgt. Gelukkig kon de CEO er zelf ook om lachen.

Bron: NOS

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters