Ook BlackBerry komt met een eigen Application Center

Nadat bijna alle grote producenten een eigen App store de afgelopen tijd hadden aangekondigd heeft RIM besloten om ook met een eigen applicatie winkel te komen. De nieuwe winkel zal samen met de BlackBerry Storm gelanceerd worden.

The BGR heeft screenshots naar buiten laten lekken van de nieuwe App store van BlackBerry. Deze nieuwe applicatie winkel zal meegeleverd worden met de BlackBerry Storm waarvan je foto’s met de winkel looks hieronder kunt vinden. De verwachting is dat de Application Center nooit zo groot zal worden als bijvoorbeeld te App store van Apple. Dit heeft twee redenen want allereerst zijn er verschillende BlackBerry versies in de omloop waarop de software niet zal werken. Ook de ontwikkeling van de applicaties zal alleen door RIM en kornuiten plaatsvinden waardoor het aanbod beperkt zal zijn. Desalniettemin kunnen we wederom een producent toevoegen die met een eigen App store komt voor haar toestellen.

Naar verwachting zal alleen de BlackBerry Storm de App store krijgen en andere touchscreen varianten van BlackBerry telefoons.

bb app store

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters