Ook Dell geeft alle werknemers Windows Phone 7-mobieltje

Nadat Microsoft al zijn 89.000 werknemers een Windows Phone 7-mobieltje heeft beloofd, gaat nu ook Dell op die toer. Alle 25.000 werknemers van Dell krijgen een telefoon uit eigen stal: de Dell Venue Pro, die ook draait op Windows Phone 7.

dellvenueproMomenteel gebruikt Dell voornamelijk Blackberry’s. Door die te vervangen door het eigen product, scheelt het 25 procent in de kosten, meldt Dell. Maar RIM, de producent van Blackberry, heeft daar zijn twijfels over.

Mark Guibert, een directielid van RIM, meldt dat hij de stap van Dell niet als bedreiging voor RIM ziet. Hij ziet het meer als een manier van Dell om wat free publicity voor zijn eigen product te maken. De kostenbesparing door de vervanging van de mobieltjes op de werkvloer bij Dell zou volgens de RIM-baas nihil zijn.

Dell zou ook in bespreking zijn met T-Mobile over een speciaal telefoonabonnement voor Dell-werknemers. Ook dat zou de fabrikant van elektronica flink wat geld kunnen schelen, als het in plaats komt van individueel afgesloten abonnementen.

Bron: eweek.com

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters