Ook i-mate komt met eigen UI voor Windows Mobile

De nog haast onbekende frabrikant i-mate heeft bekendgemaakt dat het een eigen user interface heeft gemaakt voor Windows Mobile. Hiermee volgt i-mate de weg die HTC heeft ingeslagen met haar TouchFLo 3D.

HTC staat sinds de introductie van de Touch Diamond bekend om haar TouchFlo 3D interface die sindsdien te vinden is op elk nieuw toestel van de producent. De oud partner van HTC, i-mate, heeft de zelfde plannen als HTC als het gaat om de interface en heeft om die reden een eigen TouchFlo 3D versie aangekondigd onder de naam i-mate Go. Het programma is gebaseerd op VITO Winterface, een soort tegenhanger van SPB Shell. Het nieuwe programma is geschikt voor de JAMA 101, Ultimate 9502, Ultimate 8502, Ultimate 8150 en de Ultimate 6150 toestellen van de producent en is gratis via hun site te downloaden. Het programma is grafisch gezien geen hoogstandje echter is het wel prettig dat de producent er steeds meer aan doen om Windows Mobile beter naar voren te brengen bij consumenten.

Of i-mate ook weer van plan is om met nieuwe toestellen te komen is nog onbekend. Eerder ging het gerucht dat de producent nog dit jaar failliet zou gaan, echter hebben ze wederom een jaar weten te overleven.

showimage.php 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go update

Grote update Pokémon Go introduceert nieuwe Gyms, co-op Raids en meer! lees verder

My Om Nom

De vijf beste apps die je een virtueel huisdier geven lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters