Ook KPN en Hi komen met speciaal tablet-abonnement

KPN heeft aan All About Phones laten weten dat het later deze week ook met speciale data-abonnementen zal gaan komen voor tablets. De telco zal zelf twee sim only-varianten introduceren en Hi komt met een Hi Vandaag Online Tablet-abonnement die per dag te activeren is.

Provider KPN en dochteronderneming Hi zullen eveneens volgen met een eigen propositie voor tablets zoals de Apple iPad. Nadat eerder vandaag provider Vodafone en T-Mobile hun tarieven bekendmaakte voor data voor op de iPad 3G, laat nu ook KPN haar tarieven los door navraag van All About Phones. KPN woordvoerder Stephen Hufton laat aan All About Phones weten dat de telco zelf van plan is om later deze week met twee sim only-varianten de markt te betreden voor tablets. De allereerste variant is de KPN Mobiel Internet Basis Sim Only die 20 euro per maand zal gaan kosten. De provider laat weten dat er momenteel een aanbieding loopt waardoor de bundel slechts 15 euro momenteel kost en hiervoor krijg 500MB aan dataverkeer en 7.2Mb/s aan internetsnelheid. Elke megabyte buiten de bundel kost 18 cent. Ook zal er KPN Mobiel Internet Comfort Sim Only klaargestoomd worden met een hogere snelheid van 14.4Mb/s en een datalimiet van 1GB. Per maand ben je hiervoor 40 euro kwijt maar ook hier is een promotie momenteel van toepassing zodat je slechts 20 euro per maand hoeft te betalen voor een bepaalde periode. Elke extra megabyte is eveneens 18 cent. Beide abonnementen mogen daarnaast ook gratis gebruik maken van 999 hotspots van de telco die door heel Nederland heen zitten zoals NS stations.

Ook Hi zal met een eigen variant komen voor de iPad. Dit abonnement genaamd Hi Vandaag Online Tablet, is per maand af te sluiten voor 2,50 euro. Zodra je op het internet gaat wordt een dagbundel afgesloten die tevens 2,50 euro kost met daarin een bundel van 50MB. De gedachten hierachter is dat je niet hoeft te betalen als er Wifi in de buurt zit en je geen draadloos internet nodig hebt en als je op stap bent het zo kunt activeren. Hi zal gaan maandbundels aanbieden en elke dagbundel is 24 uur geldig. Beide providers zullen desgevraagd een micro-sim leveren bij de bundels.

Hieronder kun je een overzicht vinden van alle providers die in Nederland een tablet-abonnement voor de iPad zullen gaan aanbieden.

KPN Mobiel Internet Basis € 20,- 500 MB 7.2Mb/s
KPN Mobiel Internet Comfort € 40,- 1 GB 14.4Mb/s
Hi Vandaag Online Tablet € 2,50 € 2,50 50 MB p.d 7.2Mb/s
Vodafone iPad abonnementen € 20,- 500 MB 3.6Mb/s
Vodafone iPad abonnementen + € 30,- 2 GB 7.2Mb/s
T-Mobile prepaid gemiddeld € 9,95 200 MB 3.6Mb/s
T-Mobile prepaid intensief € 29,95 2 GB 3.6Mb/s
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters