Ook KPN gaat de micro-sim leveren

KPN gaat binnenkort ook de micro-simkaart in haar assortiment opnemen. Hoewel de telco er niets officieel over kwijt kon zijn de eerste verkleinde simkaarten van de telco al in omloop.

KPN iPad

KPN gaat binnenkort officieel beginnen met de levering van de micro-sim. Nadat Vodafone tegenover All About Phones onlangs nog wist te melden dat ook zei deze verkleinde simkaart dit jaar nog gaan leveren lijkt KPN de telco al een stap voor te zijn. Er zijn namelijk al een paar micro-simkaarten van de groene telco in omloop in ons land die bedoeld zouden zijn voor de Apple iPad. Zo heeft Vincent Everts al het onderstaande pakketje mogen ontvangen. De eerste tests met de 3G iPad in combinatie met de simkaarten lijken helaas niet erg spectaculair. De iPad 3G haalt slechts een snelheid van 2Mbps down en 0.2Mbps up. Iets dat wij met de normale Apple iPad in combinatie met de Huawei E583X Wifi-hotspot sterk wisten te verbeteren met de zelfde telco. Uit onze test kwam een gemiddelde downloadsnelheid van 6Mbps en upload ongeveer 1Mbps. Dit zou komen doordat de iPad 3G geen HSUPA ondersteunt waardoor de upload-snelheid van 2Mbps van KPN en andere telco’s niet gehaald kan worden.

Het gerucht gaat ook dat KPN de Apple iPhone 4G gaat leveren net als andere telco’s in Nederland en dat het daarom nu al de micro-sims op voorraad begint te nemen om in juli gelijk erop in te kunnen spelen. Deze geruchten zijn afkomstig van betrouwbare bronnen van All About Phones. Een van de tekenen zou zijn dat KPN intern het woord ‘iPhone’ angstvallig stil houdt maar dat sinds kort opvallend veel personeelsleden met een 3GS rondlopen. KPN liet middels een woordvoerder tegenover All About Phones weten dat het momenteel geen mededelingen kon doen over deze simkaart.

KPN micro-sim

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters