Ook KPN komt met iPhone-navigatie voor haar klanten

KPN heeft een applicatie gemaakt genaamd KPN OpWeg dat bedoeld is voor de iPhone. De applicatie dient wel een internetverbinding te hebben en daarnaast dient er ook een maandbedrag voor betaald te worden.

KPN OpWeg

De applicatie van KPN is alleen bedoeld voor klanten van de telco en moet een alternatief bieden voor de T-Mobile Navigatie die gratis is voor diens klanten. Daar waar T-Mobile een offline applicatie beschikbaar heeft gesteld van Nederland in samenwerking met Navigon, lijkt KPN een andere weg ingeslagen te hebben. Volgens iPhonelcub is KPN OpWeg namelijk alleen de eerste 7 dagen gratis en hierna dient er 3,50 euro per maand voor te worden betaald. Hiervoor krijg je dan een standaard abonnement en voor 5 euro per maand krijg je KPN OpWeg Premium.

Bij de normale variant krijgt men de beschikking over onderanderen rijstrookassistentie, flitspalen, waarschuwingen bij overtreding van de maximale snelheid en verkeersinformatie. Bij de premium variant zit Europa er gratis bij dat tevens gesproken is, rijstrookassistent, weergave van alle flitspalen en de afstand tot de palen en een waarschuwing bij de maximale snelheid.

Opvallend is dat de applicatie een internetverbinding via 3G nodig heeft om te kunnen navigeren. Bij KPN OpWeg is het internetverbruik geen onderdeel van de abonnementsprijs. Het internetverbruik wordt hierdoor apart verrekend waardoor het dus van je databundel afgehaald zal worden. Hiermee lijkt KPN een nieuwe dienst geïntroduceerd te hebben die gebruikers aanmoedigt om data te verbruiken. OpWeg gebruikt echter volgens KPN een beperkte aantal MB’s. Zo verbruik je voor een route van 200 km gemiddeld 0,04 MB, aldus de telco.

KPN OpWeg

 

KPN OpWeg

 

KPN OpWeg

 

Bron: iPhoneclub

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters