Ook KPN stapt over op toestellease met haar nieuwe abonnementen

Provider KPN heeft haar nieuwe abonnementen bekend gemaakt voor 2012. De provider gaat eveneens met de toestellease constructie werken en zal daarnaast gratis bellen naar alle KPN-klanten aanbieden bij haar bundels.

KPN tarieven 2012

De nieuwe tarieven zijn door KPN in een persbericht bekendgemaakt. KPN is de laatste Nederlandse provider die haar nieuwe tarieven voor 2012 kenbaar maakt. Volgens de provider is de tijd aangebroken dat bellen en internetten moeten worden losgekoppeld, nu vooral mobiel internetten een grote vlucht heeft genomen. Daarnaast wil de provider flink inzetten op onbeperkt bellen. Standaard kan dit al naar alle KPN-abonnees en voor 40 euro per maand kan er ook onbeperkt gesmst en gebeld worden naar andere nummers.

De standaardbundel, KPN Mobiel Instap genoemd, kost normaal 10 euro per maand en heeft nu een actieprijs van 5 euro. Hiervoor krijg je volgens KPN toegang tot het netwerk en kun je onbeperkt bellen met alle KPN-nummers. Vervolgens kun je kiezen uit vier bel- en sms-bundels. De 100 minuten/sms variant kost normaal 6 euro per maand, de 250 minuten/sms-bundel kost 10 euro, voor 600 minuten/smsjes betaal je 20 euro en voor onbeperkt bellen met alle normale bundels 30 euro.

Uiteraard kan hierbij een databundel worden genomen. Hiervoor zijn drie varianten die 250MB, 1000MB en 2500MB groot zijn. Hiervoor betaal je 10, 15en 25 euro per maand. Vervolgens moet er nog een abonnement afgesloten worden voor het toestel. De prijzen voor een paar smartphones zijn al bekend gemaakt door KPN. Zo moet voor een HTC One X bij een tweejarige bundel 25 euro per maand worden afgetikt en voor een iPhone 4S 28 euro per maand.

De nieuwe tarieven gaan vanaf 30 juli in bij KPN. Klanten kunnen zich alvast inschrijven via een speciale pagina van KPN.

KPN tarieven 2012

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. hanszw -

  KPN en goeie bedoelingen? inderdaad, voor hun eigen portomonnai en om de aandeelhouders zoet te houden. Ze verzinnen van alles om hun klanten zoveel mogelijk uit te melken. Gratis bellen naar andere KPN nummers? Natuurlijk niet want dat is het z.g. instap tientje. Je betaald er gewoon voor, niks gratis en je hebt niet eens de mogelijkheid om te zeggen dat je het z.g. gratis bellen naar andere KPN nummers niet wilt. In principe wordt je verplicht lid van KPN gemaakt voor slechts 10 euro in de maand, vergelijkbaar met wat ze voorheen deden met de vaste telefonie, het 2 maandelijks abonnement en daar bovenop nog alle belkosten en overigen.

 2. djbosanac -

  Dit is zo Hi he, ik snap dat echt niet, ik wou juist zulk soort abonnementen niet hebben. Daarom bleef ik bij KPN, en ging niet over, maar nu ik dit lees, echt dom van ze, een klant minder.

 3. gert huygens -

  wat een mazzel dat ik nu nog een toestel van mezelf heb zeg
  wat willen ze nou met een verrot toestel over 2 jaar opknappen en opnieuw verkopen zeker ik vind dit echt de grootste onzin die er is maar ze kunnen er vast geld aan verdienen
  voor de one x betaal je dus minimaal 50 euro per maand

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters