Ook LG slaat het Mobile World Congress over aankomend jaar

Betrouwbare bronnen binnen LG Mobile hebben tegenover All About Phones bevestigd dat de producent geen eigen stand heeft aangekocht voor op het Mobile World Congress 2010. Hiermee treed de producent in de voetsporen van Nokia die eveneens het congres over zal slaan.

LG Mobile 2010

Betrouwbare bronnen binnen LG internationaal hebben tegenover All About Phones bevestigd dat de producent niet aanwezig zal zijn op het Mobile World Congress 2010. De producent zal naar verwachting wel aankondigingen om het event heen gaan doen en daarnaast zouden er ook medewerkers van LG op het congres rond lopen met relaties. Echter is nu duidelijk geworden dat LG in de voetsporen treed van Nokia die ook het Mobile World Congress over zal gaan slaan. Een medewerker van LG internationaal heeft tegenover ons duidelijk gemaakt dat LG geen eigen stand tijdens het congres zal gaan onderhouden. Volgens de medewerker is het MWC niet meer het evenement wat het vroeger was en daarnaast heeft LG twijfels of het wel zijn doelgroep ermee bereikt. Daarnaast zou ook een reden zijn dat de concurrent Samsung het MWC vol gaat hangen met reclame, daar waar LG dat vorig jaar in grote mate deed. Volgens de medewerker zou Samsung haar concurrenten wegconcurreren door bijna alle reclame plekken op te kopen en vol te hangen. Tot slot weet de medewerker ook te melden dat de kosten dermate hoog zijn van het event dat de onderhandelingen met de organisatie stuk waren gelopen wat LG er toe heeft doen zetten om dit jaar erg beperkt aanwezig te zijn in Barcelona.

LG Mobile Nederland heeft inmiddels ook gereageerd op deze berichten en laat tegenover All About Phones weten dat LG inderdaad niet aanwezig zal zijn met een stand tijdens het Mobile World Congress 2010. In plaats hiervan zal de producent een paviljoen afhuren rondom het congres om haar gasten te ontvangen. LG laat verder tegenover ons weten dat het haar klanten op een meer persoonlijke manier wil gaan ontvangen. De producent laat tot slot weten dat om het congres heen er verschillende events zullen plaatsvinden van de producent wat zou kunnen betekenen dat we een paar nieuwe producten tegemoet kunnen zien van LG in februari.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters