Ook Navigon gaat de N95 ondersteunen

Op de site van Navigon is te lezen dat het bedriijf binnenkort ook met een navigatie pakket komt voor de Nokia N95. Dit zou betekenen dat software lock van het gps gedeelte van de N95 te omzeilen is door producenten.

Eerder had Route 66 al aangekondigd dat ze de N95 zouden gaan ondersteunen met hun navigatie software. Dat pakket moet binnen nu en 2 weken op de markt gezet worden, aldus Route 66. Waarschijnlijk heeft Route 66 een deal met Nokia om dat de software van Route 66 ook standaard op de nieuwe Nokia 6110 Navigator wordt geleverd in plaats van Nokia`s eigen kaarten. De Nokia 6110 wordt volgende week onderwerpen aan een review door deze site overigens.

Echter is nu op de Navigon te zien dat de Nokia N95 binnenkort ook door hun software ondersteunt zal worden. Het is nog niet duidelijk of ook de interne GPS ermee zal werken, maar dat is een aanname waar ik redelijk veel vertrouwen in heb. Navigon is een grote concurrent in Engeland van TomTom en Route 66. Het bedrijf heeft zel meerdere apparaten in de markt staan met uitgebreide navigatie mogelijkheden. Ook heeft het bedrijf software pakketen in zijn assortiment zitten die je op je telefoon of PDA kunt installeren om mee te navigeren. Hierdoor is het ook en directe concurrent van TomTom en Route 66 in Nederland.

Wanneer we TomTom voor de N95 kunnen verwachten is nog onbekend, maar aangezien de concurrentie niet stil ligt gaan wij er als Nederlanders ook vanuit dat TomTom niet stil zal zitten en binnenkort met een software pakket voor de N95 op de proppen zal komen.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters