Ook Navigon gaat de N95 ondersteunen

Op de site van Navigon is te lezen dat het bedriijf binnenkort ook met een navigatie pakket komt voor de Nokia N95. Dit zou betekenen dat software lock van het gps gedeelte van de N95 te omzeilen is door producenten.

Eerder had Route 66 al aangekondigd dat ze de N95 zouden gaan ondersteunen met hun navigatie software. Dat pakket moet binnen nu en 2 weken op de markt gezet worden, aldus Route 66. Waarschijnlijk heeft Route 66 een deal met Nokia om dat de software van Route 66 ook standaard op de nieuwe Nokia 6110 Navigator wordt geleverd in plaats van Nokia`s eigen kaarten. De Nokia 6110 wordt volgende week onderwerpen aan een review door deze site overigens.

Echter is nu op de Navigon te zien dat de Nokia N95 binnenkort ook door hun software ondersteunt zal worden. Het is nog niet duidelijk of ook de interne GPS ermee zal werken, maar dat is een aanname waar ik redelijk veel vertrouwen in heb. Navigon is een grote concurrent in Engeland van TomTom en Route 66. Het bedrijf heeft zel meerdere apparaten in de markt staan met uitgebreide navigatie mogelijkheden. Ook heeft het bedrijf software pakketen in zijn assortiment zitten die je op je telefoon of PDA kunt installeren om mee te navigeren. Hierdoor is het ook en directe concurrent van TomTom en Route 66 in Nederland.

Wanneer we TomTom voor de N95 kunnen verwachten is nog onbekend, maar aangezien de concurrentie niet stil ligt gaan wij er als Nederlanders ook vanuit dat TomTom niet stil zal zitten en binnenkort met een software pakket voor de N95 op de proppen zal komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Moltres Legendary Pokémon

Zo vang je de legendarische Moltres in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go ei

Pokémon Go: Niantic past aan welke Pokémon je uit eieren krijgt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters