Ook Navigon gaat de N95 ondersteunen

Op de site van Navigon is te lezen dat het bedriijf binnenkort ook met een navigatie pakket komt voor de Nokia N95. Dit zou betekenen dat software lock van het gps gedeelte van de N95 te omzeilen is door producenten.

Eerder had Route 66 al aangekondigd dat ze de N95 zouden gaan ondersteunen met hun navigatie software. Dat pakket moet binnen nu en 2 weken op de markt gezet worden, aldus Route 66. Waarschijnlijk heeft Route 66 een deal met Nokia om dat de software van Route 66 ook standaard op de nieuwe Nokia 6110 Navigator wordt geleverd in plaats van Nokia`s eigen kaarten. De Nokia 6110 wordt volgende week onderwerpen aan een review door deze site overigens.

Echter is nu op de Navigon te zien dat de Nokia N95 binnenkort ook door hun software ondersteunt zal worden. Het is nog niet duidelijk of ook de interne GPS ermee zal werken, maar dat is een aanname waar ik redelijk veel vertrouwen in heb. Navigon is een grote concurrent in Engeland van TomTom en Route 66. Het bedrijf heeft zel meerdere apparaten in de markt staan met uitgebreide navigatie mogelijkheden. Ook heeft het bedrijf software pakketen in zijn assortiment zitten die je op je telefoon of PDA kunt installeren om mee te navigeren. Hierdoor is het ook en directe concurrent van TomTom en Route 66 in Nederland.

Wanneer we TomTom voor de N95 kunnen verwachten is nog onbekend, maar aangezien de concurrentie niet stil ligt gaan wij er als Nederlanders ook vanuit dat TomTom niet stil zal zitten en binnenkort met een software pakket voor de N95 op de proppen zal komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters