Ook Samsung komt met een telefoon voor oudere mensen: de C3060R

Samsung zal binnenkort met een mobiel komen die speciaal ontworpen is voor oudere mensen. De Samsung C3060R heeft een extra groot scherm en daarnaast ook grotere knoppen, zodat oudere mensen gemakkelijker de juiste knop kunnen raken en tegelijkertijd zien wat ze aan het doen zijn.

Samsung C3060R

Na de Emporio-telefoons voor senioren heeft Samsung opnieuw de markt voor oudere mensen ontdekt. De Samsung C3060R wordt een toestel dat speciaal gericht is op oudere mensen en heeft om die reden grotere toetsen dan normaal en een groot 2,2-inch helder scherm zodat iedereen goed kan zien wat er op het toestel gebeurt. Samsung heeft ook een speciaal besturingssysteem gemaakt voor het toestel dat makkelijker in gebruik is, wat uiteraard belangrijk is voor senioren. De producent heeft ook gemeend dat ook multimedia-eigenschappen bij dit toestel niet mogen ontbreken. Zo zal er een 1,3-megapixelcamera aanwezig zijn en bevat het een FM-radio.

Onbekend is nog wanneer deze nieuwe Samsung naar Europa gaat komen en tegen welke prijs het toestel beschikbaar wordt. In Rusland zal het toestel ongeveer 150 euro gaan kosten. Inmiddels heeft Mobile-Review een review gepubliceerd over de C3060R.

Bron: Mobilewhack

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters