'Ook Sony Ericsson is bezig met een 3D-smartphone'

Producent Sony Ericsson lijkt ook plannen te hebben om een eigen 3D-smartphone te lanceren begin volgend 2012. De fabrikant zou momenteel experimenteren met verschillende schermen die het 3D-beeld kunnen weergeven zonder bril.

Sony Ericsson logoNa LG, HTC en Samsung lijkt nu ook Sony Ericsson plannen te hebben om een eigen 3D-smartphone te introduceren. Begin 2012 zal de producent met haar eigen smartphone komen die een scherm heeft die 3D kan weergeven zonder een bril, zo meldt SE-NSE. Onduidelijk is nog wat de bron van het gerucht is, maar het lijkt erop dat het forum van it168 een opzetje hiervoor gegeven heeft.

Naar verluid zal het toestel een HD-scherm gaan krijgen met een resolutie van 1280×720 pixels. Het scherm zal net als de LG Optimus 3D Speed en de HTC Evo 3D ook 3D-beelden kunnen gaan weergeven. Volgens het forum van it168 zal het toestel Q1 2012 aangekondigd worden door Sony Ericsson. De kans is groot dat het toestel dan ook eind februari bekend gemaakt zal worden in Barcelona tijdens het Mobile World Congress 2012.

De producent lijkt nu te onderzoeken welk scherm het best gebruikt kan worden voor de 3D-beelden. Overige specificaties van het toestel ontbreken nog.

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoeken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Apple iPhone LCD

Bekende analist deelt prijzen nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters