'Ook Sony Ericsson is bezig met een 3D-smartphone'

Producent Sony Ericsson lijkt ook plannen te hebben om een eigen 3D-smartphone te lanceren begin volgend 2012. De fabrikant zou momenteel experimenteren met verschillende schermen die het 3D-beeld kunnen weergeven zonder bril.

Sony Ericsson logoNa LG, HTC en Samsung lijkt nu ook Sony Ericsson plannen te hebben om een eigen 3D-smartphone te introduceren. Begin 2012 zal de producent met haar eigen smartphone komen die een scherm heeft die 3D kan weergeven zonder een bril, zo meldt SE-NSE. Onduidelijk is nog wat de bron van het gerucht is, maar het lijkt erop dat het forum van it168 een opzetje hiervoor gegeven heeft.

Naar verluid zal het toestel een HD-scherm gaan krijgen met een resolutie van 1280×720 pixels. Het scherm zal net als de LG Optimus 3D Speed en de HTC Evo 3D ook 3D-beelden kunnen gaan weergeven. Volgens het forum van it168 zal het toestel Q1 2012 aangekondigd worden door Sony Ericsson. De kans is groot dat het toestel dan ook eind februari bekend gemaakt zal worden in Barcelona tijdens het Mobile World Congress 2012.

De producent lijkt nu te onderzoeken welk scherm het best gebruikt kan worden voor de 3D-beelden. Overige specificaties van het toestel ontbreken nog.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters