'Ook Sony Ericsson is bezig met een 3D-smartphone'

Producent Sony Ericsson lijkt ook plannen te hebben om een eigen 3D-smartphone te lanceren begin volgend 2012. De fabrikant zou momenteel experimenteren met verschillende schermen die het 3D-beeld kunnen weergeven zonder bril.

Sony Ericsson logoNa LG, HTC en Samsung lijkt nu ook Sony Ericsson plannen te hebben om een eigen 3D-smartphone te introduceren. Begin 2012 zal de producent met haar eigen smartphone komen die een scherm heeft die 3D kan weergeven zonder een bril, zo meldt SE-NSE. Onduidelijk is nog wat de bron van het gerucht is, maar het lijkt erop dat het forum van it168 een opzetje hiervoor gegeven heeft.

Naar verluid zal het toestel een HD-scherm gaan krijgen met een resolutie van 1280×720 pixels. Het scherm zal net als de LG Optimus 3D Speed en de HTC Evo 3D ook 3D-beelden kunnen gaan weergeven. Volgens het forum van it168 zal het toestel Q1 2012 aangekondigd worden door Sony Ericsson. De kans is groot dat het toestel dan ook eind februari bekend gemaakt zal worden in Barcelona tijdens het Mobile World Congress 2012.

De producent lijkt nu te onderzoeken welk scherm het best gebruikt kan worden voor de 3D-beelden. Overige specificaties van het toestel ontbreken nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Eise -

    Ja daar kon je gewoon op wachten natuurlijk. Ben wel benieuwd in hoeverre SE zich kan meten met de 3D telefoons van LG/HTC en de komende van Samsung.

  2. Robert -

    Als het in feb 2012 voorgesteld wordt dan ben je weer 2 a 3 maanden verder bij verkoop. Dat is pakweg 10 maanden verder. Voor de 3D negatievelingen. 3D kost niet veel extra. Je hoeft het niet te gebruiken en met de 2e generatie zal het nog beter zijn. Scherper/minder donker.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters