Ook Ziggo introduceert mobiel internet voor tablets en laptops

In navolging van UPC heeft ook Ziggo mobiel internet geïntroduceerd voor zijn abonnees. De kabelboer maakt hiervoor gebruik van het netwerk van KPN, terwijl concurrent UPC gebruik maakt van het Vodafone-netwerk.

Kabelbedrijven Ziggo en UPC zijn druk bezig om de mobiele markt te betreden met verschillende diensten. De twee kabelboeren gaan begin 2012 gezamenlijk bieden op mobiele frequenties, en introduceren nu alvast via concurrerende netwerken mobiele diensten voor laptops en tablets. Zo wist UPC onlangs via het Vodafone-netwerk een aantal nieuwe bundels te introduceren voor zijn bestaande abonnees en nieuwe abonnees. Ook Ziggo begeeft zich nu op deze markt door nieuwe internbundels te introduceren. Ziggo maakt hiervoor gebruik van het KPN-netwerk, zo laat de provider aan Tweakers.net weten.

Ziggo zal drie bundels introduceren met een omvang van 500MB, 2GB en 5GB voor mobiele data. Men dient hiervoor respectievelijk 20, 30 en 45 euro te betalen. De provider heeft als introductie aanbieding nu een promotie lopen van 10 euro korting op elke bundel voor de eerste vier maanden. De aansluitkosten voor de bundels bedragen 9,95 euro, terwijl voor een aparte modem nog eens apart 45 euro betaald dient te worden.

Ziggo adverteert bij het laagste abonnement een internetsnelheid van maximaal 3.6Mb/s down en 1.5 Mb/s up. Bij de duurdere abonnementen krijgt men 7.2Mb/s down en 1.5Mb/s up. De provider laat weten ook aan smartphone-bundels te werken, ook al wil Ziggo niet zeggen hoe die eruit komen te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters