Ook Ziggo introduceert mobiel internet voor tablets en laptops

In navolging van UPC heeft ook Ziggo mobiel internet geïntroduceerd voor zijn abonnees. De kabelboer maakt hiervoor gebruik van het netwerk van KPN, terwijl concurrent UPC gebruik maakt van het Vodafone-netwerk.

Kabelbedrijven Ziggo en UPC zijn druk bezig om de mobiele markt te betreden met verschillende diensten. De twee kabelboeren gaan begin 2012 gezamenlijk bieden op mobiele frequenties, en introduceren nu alvast via concurrerende netwerken mobiele diensten voor laptops en tablets. Zo wist UPC onlangs via het Vodafone-netwerk een aantal nieuwe bundels te introduceren voor zijn bestaande abonnees en nieuwe abonnees. Ook Ziggo begeeft zich nu op deze markt door nieuwe internbundels te introduceren. Ziggo maakt hiervoor gebruik van het KPN-netwerk, zo laat de provider aan Tweakers.net weten.

Ziggo zal drie bundels introduceren met een omvang van 500MB, 2GB en 5GB voor mobiele data. Men dient hiervoor respectievelijk 20, 30 en 45 euro te betalen. De provider heeft als introductie aanbieding nu een promotie lopen van 10 euro korting op elke bundel voor de eerste vier maanden. De aansluitkosten voor de bundels bedragen 9,95 euro, terwijl voor een aparte modem nog eens apart 45 euro betaald dient te worden.

Ziggo adverteert bij het laagste abonnement een internetsnelheid van maximaal 3.6Mb/s down en 1.5 Mb/s up. Bij de duurdere abonnementen krijgt men 7.2Mb/s down en 1.5Mb/s up. De provider laat weten ook aan smartphone-bundels te werken, ook al wil Ziggo niet zeggen hoe die eruit komen te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters