Ook zonnepaneel-telefoon voor LG op het MWC

Nadat Samsung donderdag haar Blue Earth lanceerde, komt LG vandaag ook met de aankodiging van een telefoon met zonnepaneel. Veel details over het toestel gaf LG echter niet vrij.

LG zonnepaneel-telefoon

Samsung en LG zitten elkaar voortdurend achterna als het gaat om nieuwe functies in telefoons en dat is ook nu weer het geval. Samsung kwam afgelopen donderdag met haar Blue Earth, vooruitlopend op het Mobile World Congress dat maandag van start gaat in Barcelona. LG heeft hier direct op gereageerd met de aankondiging van een toestel dat ook een zonnepaneel ingebouwd heeft. LG doet dit echter wat minder uitgebreid en heeft over het toestel zelf niet zoveel vrijgegeven, zelfs een naam is niet bekend.

De details die LG wel vrijgegeven heeft, gaan allemaal over hoe millieuvriendelijk het toestel wel niet is. Zo meldt LG dat het toestel in een doos van gerecycled papier komt, met handleidingen die gedrukt zijn met inkt op sojabasis. Ook meldt de Koreaanse producent dat het zonnepaneel in de batterijklep van het toestel zit en dat het toestel drie minuten kan bellen na tien minuten in de zon gelegen te hebben. Als afbeelding heeft LG een foto van een LG Secret genomen en daar een zonnepaneel in gephotoshopt, waaruit wij opmaken dat een foto nog niet vrijgegeven is. De kans dat LG een toestel van een jaar oud opnieuw lanceerd met een zonnepaneel erop en in een ander doosje is namelijk niet zo groot. We hopen op het Mobile World Congress zelf wat wijzer te worden.

Bron: Unwired view

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters