Opening eerste Acer Point Experience Center in Nederland

Zaterdag 6 maart ging de eerste Acer Point Experience Center (APEC) open in Nederland en All About Phones was erbij. De winkel is geopend om klanten van Acer van meer en kundig advies te kunnen voorzien.

het doorknippen van het lintje

Het eerste APEC zit in een nieuw winkelpand van Mitos PC System, in Hoog Catharijne in Utrecht, schuin tegenover de Media Markt. De winkel werd officieel geopend op 6 maart om 12 uur ’s middags.

In de shop staan verschillende producten van Acer, natuurlijk erg veel laptops maar ook een aantal telefoons. Leuk was vooral de desktop met het touch-screen, wat volgens het winkelpersoneel de toekomst is voor alle desktops. De telefoons die ze hebben liggen zijn alleen zonder abonnement verkrijgbaar en het aanbod is nog wat beperkt. In het vierde kwartaal zal hier echter verandering in komen, het aanbod zal worden uitgebreid en waarschijnlijk zijn de telefoons dan ook te koop met verschillende abonnementen.

De bedoeling van dit Acer centrum is om meer en vakkundig advies te kunnen geven aan toekomstige gebruikers. Hiermee spelen ze in op het probleem dat personeel van bijvoorbeeld de tegenover zittende Media Markt vaak niet de over de tijd of de kennis beschikt om goed advies te kunnen geven.

Acer Point Experience Center

 

telefoons

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters