Opera brengt nieuwe bèta uit van de mini-browser Opera Mini 5

Opera heeft een nieuwe versie van de Java-browser vrijgegeven. Opera Mini 5 bèta brengt een nieuw design van de browser naar de Java-telefoons en herbergt daarnaast een paar nieuwe functionaliteiten.

Opera Mini 5

Opera heeft vandaag een nieuwe versie van de Mini-browser live gezet. Het versienummer is inmiddels aangekomen bij v5 en Opera benadrukt dat het hier nog om een bètaversie van het product gaat. De browser is bedoeld voor Java-telefoons en heeft een nieuwe strakke look meegekregen van de producent. Ook is de functionaliteit van de Mini-browser aangepast. Zo kunnen gebruikers nu gebruik maken van tabbladen zodat ze tegelijkertijd op meerdere sites aanwezig kunnen zijn. Ook worden touchscreen-telefoons ondersteund door de nieuwe browser, waar voorheen toch echt een toetsenbord nodig was om ermee te kunnen browsen. Opera maakte daarnaast ook bekend dat het een password manager heeft ingebouwd in de browser zodat wachtwoorden worden onthouden door het systeem. Als laatste nieuwigheid weet Opera nog te melden dat ook speed dial is vertegenwoordigd in de browser.

Opera Mini 5 bèta is via de site van Opera gratis te downloaden voor alle Java-telefoons. Je kunt ook de browser direct op je telefoon installeren door naar http://m.opera.com/next te surfen.

Opera Mini 5

 

Opera Mini 5

 

Opera Mini 5

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. cvegreen -

    ik kan op mijn nokia 2630 ook de 5 beta niet instaleren .ik maak voorlopig nog gebruik van de 4,2 en naar volle tevredenheid trouwens . De nieuweheden die de 5 in petto heeft zijn natuurlijk niet te versmaden , maar zal wachten tot het om een gewone versie gaat om de 5 te instaleren denk ik .

  2. maxi -

    hallo, ik heb de nokia 5800 en ik probeer opera mini 5 te instaleren maar elke keer als ik dat doe staat er dat mijn netwerkverbinding niet klopt. Kan iemand mij hiermee helpen?:P

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters