Opera brengt nieuwe bèta uit van de mini-browser Opera Mini 5

Opera heeft een nieuwe versie van de Java-browser vrijgegeven. Opera Mini 5 bèta brengt een nieuw design van de browser naar de Java-telefoons en herbergt daarnaast een paar nieuwe functionaliteiten.

Opera Mini 5

Opera heeft vandaag een nieuwe versie van de Mini-browser live gezet. Het versienummer is inmiddels aangekomen bij v5 en Opera benadrukt dat het hier nog om een bètaversie van het product gaat. De browser is bedoeld voor Java-telefoons en heeft een nieuwe strakke look meegekregen van de producent. Ook is de functionaliteit van de Mini-browser aangepast. Zo kunnen gebruikers nu gebruik maken van tabbladen zodat ze tegelijkertijd op meerdere sites aanwezig kunnen zijn. Ook worden touchscreen-telefoons ondersteund door de nieuwe browser, waar voorheen toch echt een toetsenbord nodig was om ermee te kunnen browsen. Opera maakte daarnaast ook bekend dat het een password manager heeft ingebouwd in de browser zodat wachtwoorden worden onthouden door het systeem. Als laatste nieuwigheid weet Opera nog te melden dat ook speed dial is vertegenwoordigd in de browser.

Opera Mini 5 bèta is via de site van Opera gratis te downloaden voor alle Java-telefoons. Je kunt ook de browser direct op je telefoon installeren door naar http://m.opera.com/next te surfen.

Opera Mini 5

 

Opera Mini 5

 

Opera Mini 5

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. cvegreen -

    ik kan op mijn nokia 2630 ook de 5 beta niet instaleren .ik maak voorlopig nog gebruik van de 4,2 en naar volle tevredenheid trouwens . De nieuweheden die de 5 in petto heeft zijn natuurlijk niet te versmaden , maar zal wachten tot het om een gewone versie gaat om de 5 te instaleren denk ik .

  2. maxi -

    hallo, ik heb de nokia 5800 en ik probeer opera mini 5 te instaleren maar elke keer als ik dat doe staat er dat mijn netwerkverbinding niet klopt. Kan iemand mij hiermee helpen?:P

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters