Operators maken zich gereed voor iPhone 5 introductie op 21 september

Een Amerikaanse operator die de Apple iPhone verkoopt heeft zijn personeel geïnstrueerd dat ze op en rond 21 september geen vrij kunnen krijgen. De kans is groot dat die dag de nieuwe iPhone 5 de verkoop in zal gaan.

De tweede provider van Amerika, Verizon, laat in een interne memo aan haar personeel weten dat wanneer personeelsleden al plannen hebben gemaakt voor 21 september, deze nu de deur uit kunnen. Alle personeelsleden in de winkels en op het hoofdkantoor krijgen op die dag geen vrij van de provider. Ondanks dat de provider niet aangeeft waarom iedereen die dag moet werken, lijkt het voor de hand te liggen dat de nieuwe iPhone 5 op 21 september de verkoop in zal gaan in Amerika.

Ondertussen heeft een Duitse provider in een mailing naar haar klanten ook laten weten dat het de nieuwe iPhone in september verwacht. Die datum strookt niet helemaal met een eerder genoemde datum waarbij de iPhone 5 in oktober pas beschikbaar zou zijn in Europa. Desondanks zou de kans ook groot kunnen zijn dat Apple een paar landen, waaronder Amerika en Duitsland, onder de eerste wave voor de introductie schaart en dat het nieuwe toestel vanaf 21 september in die landen beschikbaar zullen zijn.

Het moge inmiddels duidelijk zijn dat het nieuwe toestel van Apple in september er aan zit te komen. Geruchten gaan dat op 12 september de persconferentie zal gaan plaats hebben in Amerika. Apple lijkt zich overigens ook gereed te maken op die datum voor een iPad mini-introductie. Zo zou het partners al gevraagd hebben om de gereserveerde ruimte in de winkel voor de iPad in de maand september te verdubbelen. Al menen andere bronnen weer dat deze uitbreiding simpelweg de waarde van de iPad vertegenwoordigd in het portfolio van Apple.

Apple iPhone 5 germany

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters