Oppo Find 5 leverbaar in Nederland

De Oppo Find 5 is in Nederland leverbaar. Vanaf vandaag levert het bedrijf Mobifocus het in ons land uit. Het toestel valt op door hoge specificaties tegen een vrij lage prijs. Het toestel is in de kleuren wit en zwart verkrijgbaar.

Oppo Find 5 leverbaar in Nederland oppo find 5 hands on

De smartphone van de vrij onbekende Chinese fabrikant Oppo is vanaf vandaag verkrijgbaar voor 459 euro (16 GB-exemplaar) en 519 euro (32 GB-versie). Oppo zelf heeft het toestel tot dusver niet in Nederland uitgebracht; alleen in een klein aantal Aziatische landen en de Verenigde Staten is het in de winkels te vinden.

Het toestel biedt een 5-inch IPS scherm met Corning Gorilla Glass 2. Er zit een 13-megapixelcamera op met een dubbele Led flitser. De camera kan in full HD video’s schieten. De processor is een Qualcom Snapdragon S4 pro, geklokt op 1,5 Ghz. Het toestel is naar keuze te verkrijgen met 16 of 32 GB intern geheugen en bezit 2GB Ram. Android Jelly Bean is het besturingssysteem waar dit toestel op draait. Een 2500 mAh batterij zorgt voor de stroom.

Met deze specificaties kan de Oppo Find 5 zich meten met de high-end smarpthones van de bekendere merken, zoals de Sony Xperia Z die 16 GB intern geheugen biedt en rond de 530 euro kost.

Afgelopen winter kwam All About Phones de Oppo Find 5 tegen op de CES in Las Vegas. Onze eerste ervaringen met dit toestel kun je hier teruglezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Albert -

   maar hij werkt super goed
   Wat dacht je van bijvoorbeeld van met een druk op de knop al je applicaties sluiten? (wie heeft dat?)

   1. PatrickR1 -

    Kom je dan goedkoper uit als je alles meerekent, dus verzendkosten enz. of als je hem hier haalt?

   2. Albert -

    je vraagt gewoon bij oppostyle.com of ze een lagere prijs er bij instoppen.. ik heb nog een kortingsbon extra van 50 usd liggen en en zendkosten heb je niet!. je zit alleen met je garantie!

   3. Albert -

    Nee alleen engels, je kunt wel gewoon nederlandse apps instaleren, maar google maps en navigatie is engels

   4. PatrickR1 -

    Ooh oke thnx. Jij hebt toch de Oppo? Bevalt hij een beetje? Ik wil hem graag want op papier is hij goed, maar ze hebben nog geen grote naam achter zich waardoor ik het niet helemaal vertrouw. Onterecht? En heb ke al wat foutjes ondekt

   5. Albert -

    Ik heb m ja! Ik vind hem echt goed, alles zit er op zelfs glonas waardoor gps razendsnel is! camera is ok! Snelheid super!. ondersteuning is er genoeg, ook voor bug fixes! Ze hebben gewoon een forum waar ze ook naar je luisteren! zie: http://www.oppoforums.com/forums/oppo-firmware.4/
    Ik hoor zelfs geruchten over android 4.2.2 (Hade hem al verwacht)
    Ik weet niet of die nederlandse webshop te vertrouwen is ja of nee! maar bestellen by oppostyle.com kan ook prima! (alleen is terugsturen als er iets mis is lastig) o en elke maand krijg je we leen update, en aan de nederlandse taal wordt ook gewerkt zie ik http://www.oppoforums.com/threads/find-5-beta-firmware-x909en_13_130517_beta.2331/

   6. PatrickR1 -

    Thnx! Welke prijs hadden ze voor je op de bon gezet? En moest je invoerrechten en belasting betalen? Zo ja, hoeveel?

   7. Albert -

    met normale usd prijs moest ik nog 60 bij betalen, maar mijne komt echt uit china(niet vanaf die site)

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters