Oppo Find 5 leverbaar in Nederland

De Oppo Find 5 is in Nederland leverbaar. Vanaf vandaag levert het bedrijf Mobifocus het in ons land uit. Het toestel valt op door hoge specificaties tegen een vrij lage prijs. Het toestel is in de kleuren wit en zwart verkrijgbaar.

Oppo Find 5 leverbaar in Nederland oppo find 5 hands on

De smartphone van de vrij onbekende Chinese fabrikant Oppo is vanaf vandaag verkrijgbaar voor 459 euro (16 GB-exemplaar) en 519 euro (32 GB-versie). Oppo zelf heeft het toestel tot dusver niet in Nederland uitgebracht; alleen in een klein aantal Aziatische landen en de Verenigde Staten is het in de winkels te vinden.

Het toestel biedt een 5-inch IPS scherm met Corning Gorilla Glass 2. Er zit een 13-megapixelcamera op met een dubbele Led flitser. De camera kan in full HD video’s schieten. De processor is een Qualcom Snapdragon S4 pro, geklokt op 1,5 Ghz. Het toestel is naar keuze te verkrijgen met 16 of 32 GB intern geheugen en bezit 2GB Ram. Android Jelly Bean is het besturingssysteem waar dit toestel op draait. Een 2500 mAh batterij zorgt voor de stroom.

Met deze specificaties kan de Oppo Find 5 zich meten met de high-end smarpthones van de bekendere merken, zoals de Sony Xperia Z die 16 GB intern geheugen biedt en rond de 530 euro kost.

Afgelopen winter kwam All About Phones de Oppo Find 5 tegen op de CES in Las Vegas. Onze eerste ervaringen met dit toestel kun je hier teruglezen.

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Hint Google’s nieuwe wallpaper naar volledige naam Android P? lees verder

LG G7 ThinQ

Tijd voor de notch: dit is de LG G7 ThinQ lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Samsung Galaxy S9 verslaat iPhone X in prestigieuze test lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters