Oppo kondigt R7 en R7 Plus aan

Oppo heeft twee nieuwe toptelefoons aangekondigd. De Chinese smartphonefabrikant brengt naast zijn nieuwe vlaggenschip, de R7, namelijk ook de R7 Plus op de markt.

Oppo R7 en Oppo R7 Plus

De Oppo R7 is helemaal gemaakt van metaal en is maar 6,3 millimeter dun. In de smartphone zit een scherm met een formaat van 5 inch en een full HD-resolutie van 1920×1080 pixels. In de smartphone zit een Snapdragon 615-processor van Qualcomm, die met acht kernen geklokt is op 1,5GHz.

De smartphone beschikt over 3GB aan werkgeheugen en heeft een opslagcapaciteit van 16GB, dat uitbreidbaar is. De batterij heeft met 2300 mAh op papier niet heel veel inhoud. Foto’s maakt de Oppo R7 in 13 en 8 megapixel.

Oppo heeft de R7 voorzien van Android 4.4 KitKat, met daar overheen zijn eigen userinterface: Color OS 2.1. De microSD-ingang kan ook gebruikt worden voor een extra simkaart.

Zijn grotere broer, de Oppo R7 Plus, is uiteraard een stukje groter. Hij is daarnaast met 7,75 millimeter iets dikker en met 203 gram weegt hij ook redelijk wat. Deze smartphone heeft een scherm met een formaat van 6 inch en dezelfde full HD-resolutie.

Oppo heeft in deze smartphone eveneens een Snapdragon 615 gestopt. Het werkegeheugen is eveneens 3GB, maar de opslagcapaciteit is met 32GB twee keer zoveel. Ook dit is uitbreidbaar.

De camera’s in de Oppo R7 Plus zijn dezelfde als in de gewone R7 en ook het besturingssysteem is identiek. Met 4100 mAh heeft de R7 Plus een behoorlijk grote batterij. Aardigheidje is het feit dat de phablet beschikt over een vingerafdruksensor.

De smartphones gaan omgerekend 400 en 480 dollar kosten, maar zijn waarschijnlijk niet in Nederland te koop.

Bron: PocketNow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters