Oppo onthult Find 7 met 50 MP-camera

De Chinese telefoonfabrikant Oppo heeft in Peking haar nieuwe vlaggenschip onthuld. De Oppo 7. Het apparaat beschikt over de beste telefooncamera van dit moment.

Oppo onthult Find 7 met 50 MP-camera screen shot 2014 03 19 at 104131
De Oppo Find 7

De Oppo 7 schiet namelijk plaatjes in liefst 50 MP. Er zit wel een klein addertje onder het gras. De camera zelf, afkomstig van Sony, schiet plaatjes in 13 MP. De software doet de rest. De Find 7 maakt meerdere foto’s achter elkaar en de vier beste worden in elkaar geschoven tot een geheel, dat aan 50 MP komt.

Het apparaat draait niet op de meest recente versie van Android, maar op 4.3. De fabrikant heeft met haar Color OS haar eigen draai gegeven aan Android. Oppo brengt twee varianten van de Fin 7 uit. De goedkopere variant heeft minder goede specificaties. De goedkope versie is in april buiten China verkrijgbaar voor 499 dollar. Het echte vlaggenschip volgt in mei of juni voor 599 dollar. Het is nog niet bekend hoeveel euro Oppo voor de Find 7 gaat vragen.

Het toestel beschikt over een qHD-scherm van 2560 bij 1440 pixels met een schermgrootte van 5,5 inch. De Find 7 heeft een Snapdragon 801 onder de motorkap liggen die goed is voor 2,5 GHz. Het apparaat heeft 3 GB werkgeheugen en 32 GB aan opslag. De batterij is met een inhoud van 3000 mAh best groot. Bovendien claimt Oppo dat de batterij binnen een half uur voor 75 procent opgeladen kanzijn dankzij een speciale oplaadtechnologie.

Oppo onthult Find 7 met 50 MP-camera find71 
De Oppo Find 7

Bron: Engadget

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters