Oppo onthult Find 7 met 50 MP-camera

De Chinese telefoonfabrikant Oppo heeft in Peking haar nieuwe vlaggenschip onthuld. De Oppo 7. Het apparaat beschikt over de beste telefooncamera van dit moment.

Oppo onthult Find 7 met 50 MP-camera screen shot 2014 03 19 at 104131
De Oppo Find 7

De Oppo 7 schiet namelijk plaatjes in liefst 50 MP. Er zit wel een klein addertje onder het gras. De camera zelf, afkomstig van Sony, schiet plaatjes in 13 MP. De software doet de rest. De Find 7 maakt meerdere foto’s achter elkaar en de vier beste worden in elkaar geschoven tot een geheel, dat aan 50 MP komt.

Het apparaat draait niet op de meest recente versie van Android, maar op 4.3. De fabrikant heeft met haar Color OS haar eigen draai gegeven aan Android. Oppo brengt twee varianten van de Fin 7 uit. De goedkopere variant heeft minder goede specificaties. De goedkope versie is in april buiten China verkrijgbaar voor 499 dollar. Het echte vlaggenschip volgt in mei of juni voor 599 dollar. Het is nog niet bekend hoeveel euro Oppo voor de Find 7 gaat vragen.

Het toestel beschikt over een qHD-scherm van 2560 bij 1440 pixels met een schermgrootte van 5,5 inch. De Find 7 heeft een Snapdragon 801 onder de motorkap liggen die goed is voor 2,5 GHz. Het apparaat heeft 3 GB werkgeheugen en 32 GB aan opslag. De batterij is met een inhoud van 3000 mAh best groot. Bovendien claimt Oppo dat de batterij binnen een half uur voor 75 procent opgeladen kanzijn dankzij een speciale oplaadtechnologie.

Oppo onthult Find 7 met 50 MP-camera find71Β 
De Oppo Find 7

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   1. Albert -

    Nou dat valt wel mee hoor gebruik het dagelijks! Er zitten zelfs feautures in waar andere fabrikanten nog om beginnen te kwijlen! Oke het draait nog op android 4.2 maar verder echt heel goed!

   2. gewoon koen of zo -

    Overgens is het niet heel moeilijk om op een oppo toestel een custom rom te zetten (dat dacht ik teminste). Als iemand de software niet bevalt lost dat het wel op.

   3. Quasimodo -

    Het feit dat je dat "tenminste dacht" zeg me iig dat je er geen ervaring mee hebt. Lijkt me lastig advies geven op deze manier. Bovendien moet iemand wel de custom rom samen gesteld hebben. En daar moet je dus sowieso op wachten.
    Ook iets om bij stil te staan: de ene fabrikant gaat er soepeler mee om dan de andere bij garantie.

   4. Albert -

    Oppo doet daar echt niet moeilijk over wat er op staat of wat je gebruikt.
    Ik had mijn Oppo in China laten kopen. Mijn connector ging stuk(ja was met een project bezig waar de usb 50 x perdag er in ging om te testen) Ik mail oppo met wat gegevens. Staat de volgende dag de TnT op de stoep die mijn mobiel ophaalt (kostenloos) 2 weken tater lag er vanuit Engeland weer een nieuwe! Kompleet! En er stond geen officiele rom op(de oude)!

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters