Oppo onthult in juni drie nieuwe smartphones

Oppo zou werken aan drie nieuwe smartphones. Deze worden waarschijnlijk komende maand al gepresenteerd.

Wat betreft smartphones is Oppo een grote Chinese speler. Vorig jaar verkocht de fabrikant al ongeveer 50 miljoen smartphones. Uiteraard hoopt de fabrikant dat het dit jaar nog beter gaat en drie aankomende smartphones zouden daarvoor moeten gaan zorgen, namelijk de Oppo Find 9, Oppo Find 9a en een nog onbekende smartphone.

Oppo Find 9 specificaties

Oppo Find 9
Oppo Find 9

De Oppo Find 9 wordt waarschijnlijk op 2 juni gepresenteerd. De Find 9 is een high end-smartphone. Zo krijgt de telefoon als het goed is de Snapdragon 820-processor en 4 of 6 GB aan werkgeheugen. De achtercamera heeft 16 megapixel en de selfiecamera waarschijnlijk 8 megapixel of 5 megapixel. De schermresolutie is nog onbekend. De batterij heeft een inhoud van 2500 mAh en ondersteunt snelladen: zo zou de Find 9 zou zelfs binnen 15 minuten tot 100% opgeladen kunnen worden. Eerst zien, dan geloven!

OPPO
De Find 9 zou zelfs binnen 15 minuten tot 100% opgeladen kunnen worden.

Oppo Find 9a

Naast de Find 9 wordt ook de Find 9a gepresenteerd. Dit apparaat krijgt een scherm van 5,5 inch dat een HD-resolutie heeft van 1280×720 pixels. In de telefoon zou een octacorechipset zitten die geklokt is op 1,5 GHz en de smartphone moet het doen met 3 GB ram, wat zeker niet onverdienstelijk is. Aan de achterkant van de Find 9a zou een 13-megapixelcamera zitten en aan de voorkant komt een 8-megapixelcamera.

De mysterieuze derde Oppo

Naast de Find 9 en Find 9a zou Oppo nog een andere telefoon aankondigen. Het lijkt erop dat deze smartphone nagenoeg dezelfde specificaties krijgt als de Find 9a, alleen zou hij met 150 dollar een stuk betaalbaarder worden. Ter indicatie: de Find 9 kost als het goed is iets minder dan 400 euro en ook de Find 9a kost een stuk meer dan 150 dollar, al is daar de exacte prijs nog niet van bekend.

In ieder geval: de onbekende Oppo lijkt de hardware van de Find 9a en het ontwerp van de Oppo Find R9 te krijgen. Binnenkort weten we meer, maar waarschijnlijk is het al zeker dat deze telefoons niet officieel in Nederland op de markt gaan komen.

Bron: GSMDome

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters