Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X

Hoewel het Chinese merk Oppo vaak met innovatieve designs en features komt, zien we om de zoveel tijd ook een toestel van de smartphonemaker voorbijkomen dat verdacht veel op een ander bekend toestel lijkt. Als we twee gelekte foto’s van de Oppo R13 mogen geloven, gaat Oppo deze keer voor de look van de iPhone X inclusief de opvallende inham.

Alleen neon groene letters verraden Oppo merknaam

Op de foto’s is een toestel te zien, met daarachter een officieel uitziende doos met de naam Oppo R13 erop. De telefoon is van zowel de voor-als achterkant zichtbaar en op het eerste gezicht zou je denken dat het een zwarte iPhone X is. Uiteraard verraad het neon groene woord Oppo aan de achterkant de ware oorsprong van de smartphone.

Oppo R13?

Oppo R13 met inham en virtuele home balk

Aan de voorkant is de bekende iPhone X inham te zien met een virtuele home balk. Aan de achterkant vinden we een vertikaal geplaatste dubbele camera in de linkerbovenhoek. Aan de verpakking op de achterkant te zien zal het toestel beschikbaar zijn in de kleuren wit en zwart.

Eerder opgedoken patent komt overeen met foto’s

In september doken er al eerder berichten op over een Oppo toestel met de bekende inham aan de voorkant. Toen verscheen er een patent online, waarbij de bijbehorende schets inderdaad een iPhone X-achtige inham laat zien. De recent opgedoken foto’s van de zogenaamde Oppo R13 komen overeen met de schets uit september.

Oppo R13 patent

Uiteraard is het niet zeker dat op de gelekte fotos de Oppo R13 te zien is of dat het toestel überhaupt wel bestaat. Er zijn tot nu toe nog geen specificaties opgedoken van een R13 model. Maar mocht de telefoon er echt aankomen, zullen we waarschijnlijk de komende maanden meer gelekte informatie zien verschijnen.

Via: GizmoChina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Joop Servaas -

    Klopt wel voor One+: mijn One+1 heeft een laatste Android (veiligheids) update van september 2016. Never Settle, behalve wanneer het customer care betreft…

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters