Oppo R9 en R9 Plus worden op 17 maart gelanceerd

Oppo heeft vandaag officieel bekendgemaakt dat de R9 en R9 Plus op 17 maart in China gepresenteerd gaan worden. Beide toestellen zijn afgelopen week in China gecertificeerd door TENAA.

Oppo R9

VOOC snelladen

Tijdens het Mobile World Congress presenteerde Oppo haar nieuwe VOOC-technologie. Deze technologie werd een aantal jaren geleden door Oppo geïntroduceerd en staat voor Voltage Open Loop Multi-step Constant-Current Charging en laadt de smartphone draadloos op in 30 minuten tot 75 procent. De VOOC-technologie werd al gebruikt door Oppo, het nieuwe aan deze technologie is het draadloos opladen en dat werd gepresenteerd tijdens het MWC.

Specificaties Oppo R9

OPPO-R9

Naast de nieuwe ontwikkeling van Oppo zijn er een aantal specificaties gelekt van de R9 en R9 Plus. De R9 heeft een 5,5 inch full HD-amoledscherm met een resolutie van 1080×1920 pixels en het scherm heeft Gorilla Glass 4. Het toestel heeft een octacore-processor en 4 GB aan ram-geheugen, 32 GB intern geheugen. Het geheugen kan worden uitgebreid tot 128 GB door de micro sd-kaart en het toestel draait op Android 5.1.1. De camera aan de voorkant heeft een 16-megapixelcamera met een LED-flitser, aan de achterkant heeft het toestel ook een 16-megapixelcamera. De R9 heeft een hybride dualsim en vingerafdruksensor. Het toestel heeft een 2850 mAh-accu en maakt gebruik van Oppo’s VOOC-snelladen.

Oppo R9

Specificaties Oppo R9 Plus

De R9 Plus heeft een 6-inch full HD-amoledscherm met een resolutie van 1080×1920 pixels en het scherm heeft Gorilla Glass 4. Het toestel heeft een octacore-processor. Het toestel heeft 4G B aan ram-geheugen, 64 GB intern geheugen dat uitgebreid kan worden tot 128GB door de micro sd-kaart en de smartphone draait op Android 5.1.1. De camera aan de voorkant heeft een 16-megapixelcamera met een LED-flitser en de achterkant heeft ook een 16-megapixelcamera. De R9 Plus heeft een hybride dualsim en heeft een vingerafdruksensor. De accucapaciteit is 4120 mAh met VOOC-snelladen.

Op 17 maart wordt de Oppo R9 gelanceerd in het Beijing Arts Center in Beijing om 12.30 uur Nederlandse tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Robert -

    Vooc is op dit moment geen draadloos opladen. Oppo heeft bij MWC super vooc gespresenteerd. Dat is opladen van 2500mah in 12 minuten. De normale vooc is 75% in 30 minuten.

Apple iPhone 8

Apple wil minder afhankelijk worden van Samsung 📱 lees verder

All About Phones Apple iPhone 7 review

Apple is al druk bezig met de iPhone 9: eerste details duiken op lees verder

Samsung Galaxy S8 Active

Drastische transformatie: check de eerste Samsung Galaxy S8 Active foto’s lees verder

Apple gebouw

Apple is het meest winstgevende bedrijf op aarde lees verder

apple iPhone 8

Zo ziet de Apple iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Samsung Galaxy S8 en S7

Samsung Galaxy S8 verkoopt stuk beter dan Galaxy S7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters