Oppo R9 en R9 Plus worden op 17 maart gelanceerd

Oppo heeft vandaag officieel bekendgemaakt dat de R9 en R9 Plus op 17 maart in China gepresenteerd gaan worden. Beide toestellen zijn afgelopen week in China gecertificeerd door TENAA.

Oppo R9

VOOC snelladen

Tijdens het Mobile World Congress presenteerde Oppo haar nieuwe VOOC-technologie. Deze technologie werd een aantal jaren geleden door Oppo geïntroduceerd en staat voor Voltage Open Loop Multi-step Constant-Current Charging en laadt de smartphone draadloos op in 30 minuten tot 75 procent. De VOOC-technologie werd al gebruikt door Oppo, het nieuwe aan deze technologie is het draadloos opladen en dat werd gepresenteerd tijdens het MWC.

Specificaties Oppo R9

OPPO-R9

Naast de nieuwe ontwikkeling van Oppo zijn er een aantal specificaties gelekt van de R9 en R9 Plus. De R9 heeft een 5,5 inch full HD-amoledscherm met een resolutie van 1080×1920 pixels en het scherm heeft Gorilla Glass 4. Het toestel heeft een octacore-processor en 4 GB aan ram-geheugen, 32 GB intern geheugen. Het geheugen kan worden uitgebreid tot 128 GB door de micro sd-kaart en het toestel draait op Android 5.1.1. De camera aan de voorkant heeft een 16-megapixelcamera met een LED-flitser, aan de achterkant heeft het toestel ook een 16-megapixelcamera. De R9 heeft een hybride dualsim en vingerafdruksensor. Het toestel heeft een 2850 mAh-accu en maakt gebruik van Oppo’s VOOC-snelladen.

Oppo R9

Specificaties Oppo R9 Plus

De R9 Plus heeft een 6-inch full HD-amoledscherm met een resolutie van 1080×1920 pixels en het scherm heeft Gorilla Glass 4. Het toestel heeft een octacore-processor. Het toestel heeft 4G B aan ram-geheugen, 64 GB intern geheugen dat uitgebreid kan worden tot 128GB door de micro sd-kaart en de smartphone draait op Android 5.1.1. De camera aan de voorkant heeft een 16-megapixelcamera met een LED-flitser en de achterkant heeft ook een 16-megapixelcamera. De R9 Plus heeft een hybride dualsim en heeft een vingerafdruksensor. De accucapaciteit is 4120 mAh met VOOC-snelladen.

Op 17 maart wordt de Oppo R9 gelanceerd in het Beijing Arts Center in Beijing om 12.30 uur Nederlandse tijd.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters