Oprichter Apple; “Concurrenten hebben iPhone al ingehaald”

Volgens Steve Wozniak heeft ondermeer Samsung met diens toestellen de iPhone qua functionaliteit al ingehaald. De mede-oprichter van het bedrijf meent dan ook dat de iPhone langzaam maar zeker achterop begint te raken.

Apple-oprichter Steve Wozniak: ''Microsoft innovatiever dan Apple'' wozniakapple

In een Duits interview met Wiwo laat Apple oprichter Steve Wozniak zich wederom negatief uit over zijn bedrijf. Volgens Wozniak begint Apple langzaam maar zeker achterop te lopen en weten de concurrenten sneller en soms zelfs beter te innoveren dan het populaire bedrijf. Volgens Wozniak moet Apple juist niet achterover gaan zitten en afwachten, maar weer de innovatie zoeken binnen haar eigen producten en nieuwe producten uitdenken.

The Woz is met name positief over Samsung, waarover de oud-ingenieur weet te melden dat de Koreaanse producten soms zelfs beter zijn dan die van Apple en qua functionaliteit al voor lopen op de iPhone. Apple zou dan ook met eigen unieke functionaliteit moeten gaan komen om haar melkkoe, de Apple iPhone, weer nieuw leven in te blazen en een concurrentievoordeel te geven. Volgens de oudtopman is het dan ook niet langer denkbaar dat de iPhone in zijn huidige vorm de concurrentie de baas zal blijven.

Hoewel Wozniak al meer dan tien jaar weinig tot niets met Apple te maken heeft, is hij officieel nog steeds een werknemer van het bedrijf en beschikt hij over een bedrijfspas waarmee hij nagenoeg overal binnen Apple kan komen. De oudtopman heeft zich al vaker negatief uitgelaten over het bedrijf dat hij samen met Steve Jobs heeft opgericht.

Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 8 review uitgelicht

‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt toch vingerafdrukscanner in scherm’ lees verder

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters