Opsplitsing Motorola komt dichter bij de werkelijkheid

Na berichten over opsplitsing van Motorola begin dit jaar heeft Sanjay Jha het issue nu weer naar voren gehaald. Het lijkt er inmiddels echt op dat Motorola begin 2011 in twee delen op zal splitsen.

Sanjay JhaNet voor het Mobile World Congress dit jaar heeft Motorola laten weten van plan te zijn in twee delen verder te gaan volgend jaar en hoewel we daarna niets meer over deze zaak gehoord hebben, begint Sanjay Jha, co-CEO van het bedrijf, nu weer over de opsplitsing te praten. Volgens Jha zal deze ergens begin volgend jaar, tussen de CES en het Mobile World Congress gaan plaatsvinden. Motorola is van plan haar mobiele eenheid zelfstandig te maken en andere activiteiten apart te regelen.

Het lijkt erop dat Motorola gewacht heeft tot de mobiele afdeling weer een opzichzelfstaand bedrijf kan zijn, na alle verliezen die deze afdeling van Motorola de afgelopen jaren voor haar kiezen gekregen heeft. Inmiddels doet Motorola het weer een stuk beter in de mobiele markt, nadat ze met de Milestone flink inzetten op Android en nu een hele line-up hebben van onder andere de Milestone2, Defy, Flipout, Backflip, Bravo en Droid X.

Bron: Android Community

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters