Opvoler van de Nokia E50 gefotografeerd – Update

Op de site van justamp is en foto opgedoken van een nieuwe Nokia die verdacht veel lijkt op de wat oudere E50. Echter is het nog niet duidelijk of dit wel een E-series toesel zal worden.

Opvallend is amelijk dat er geen S60-menutoets op dit prototype te zien is. Er zitten daarentegen wel weer een viertal dedicated toetsen op voor Email, Agenda, Internet en Contacts. Dit niewe type wordt aangeduid als EXX en is in en zwart jasjes gestoken.

Wordt het een low-budget E-series, of zou dit het eerste prototype zijn van een Touchscreen Nokia? Voor dat laatste lijkt het display dan wel weer wat aan de kleine kant. Kwestie van afwachten dus.

1188975399Nokia-EXX-Prototype 

Update

Vandaag is bekend geworden dat dit de E51 zal worden. Dat heeft Rafe Blandford van AllAboutSymbian weten te achterhalen doordat hij op het spoor kwam van de XML file van een toestel dat als Nokia E51 te boek stond.

Wat verder nog uit het bestand te halen is zijn de specs zoals een 2MP camera (max resolution 1600×1200), Series 60 OS, QVGA display, 3G support, HSDPA en WiFi, Bluetooth en een multimediaspeler die onder andere MP3, MPEG 4 en H.264 type bestanden kan afspelen.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters