'Opvolger BlackBerry Storm krijgt Wi-Fi en komt in september uit'

Volgens een bron bij Verizon heeft de telco afgelopen week toestemming gegeven om de productie te beginnen van de BlackBerry Storm 2. Geruchten gaan dat het toestel rond september in de winkels moet liggen en dat het toestel Wi-Fi zal krijgen.

BlackBerry Storm U2

Gisteren zijn er nieuwe geruchten opgedoken over de opvolger van de BlackBerry Storm. Zo zou de Amerikaanse provider Verizon intern toestemming hebben gegeven aan RIM om te beginnen met de productie van de Storm 2. De telco zou in ruil voor de toezegging het BlackBerry-toestel exclusief mogen voeren in de VS vanaf september. Volgens de bron zou de Storm 2 de beschikking gaan krijgen over een Wi-Fi-verbinding, momenteel een grote tekortkoming volgens veel consumenten. De informatie over het nieuwe toestel is nog erg schaars maar de verwachting is dat het toestel het uiterlijk van de Storm behoudt, weliswaar voorzien van minimale aanpassingen.

Gelijktijdig met dit nieuwe gerucht werd ook bekend dat RIM een nieuwe samenwerking is aangegaan met de band U2. In een interview met de band werd duidelijk dat er een vergaande samenwerking tot stand is gekomen tussen de beide partijen. Zo zou de band volledig toegang hebben gekregen tot de fabrieken van RIM in ruil voor een nieuw exclusief product. Als reden voor de keuze voor RIM in plaats van Apple weet U2-zanger Bono te melden dat de grote vrijheid en de resources van de producent hun het meest tot de verbeelding spreken. Apple wilde de band geen toegang geven tot zijn fabrieken en technologie, waar RIM daarentegen geen moeite mee zou hebben. Op de vraag wat de beide partijen van plan zijn met de samenwerking kwam naar voren dat U2 waarschijnlijk bezig is met een applicatie voor de U2 360-tour. Ook gaan er geruchten dat er een toestel uit de samenwerking zal gaan komen, onduidelijk is nog wat we hiervan moeten verwachten.

Bron: Slashgear

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters