'Opvolger HTC One krijgt ook mini-variant'

Later deze maand wordt de lancering van de opvolger van de HTC One verwacht. Twitteraar @EVLeaks heeft onthuld dat ook van deze telefoon, die nog als HTC M8 door het leven gaat, een mini-variant wordt uitgebracht.

HTC One mini img 9104

Dat deed HTC ook al met de One. De One mini leek erg op de grote broer, maar de hardware was op zijn best midrange te noemen in tegenstelling tot de high-end One. Datzelfde gaat ook gebeuren met de opvolger van de One mini, meldt @EVLeaks.

Hij onthulde de volgende specificaties van de mini-M8: een 1,gGhz Qualcomm Snapdragon 400 quadcore processor die is geklokt op 1,4 Mhz, 1GB ram, een 13-megapixelcamera achtert en een 5-megapixelcamera voor. Het scherm meet 4,5 inch en is een 720p HD-display. Het toestel bezit 16GB intern geheugen, bluetooth 4.0, 3G en 4G en een micro sd-kaartsleuf. Er komt naar alle waarschijnlijkheid Android 4.4.2 Kitkat op te staan met HTC Sense 6.0 er overheen.

Het ligt niet voor de hand dat de mini tegelijk met de M8 wordt onthuld; dat zal wel een paar weken later gebeuren. Over prijzen en beschikbaarheid is nog niets bekend, maar wel lijkt vast te staan dat de prijs een stuk lager zal uitvallen dan die van de M8.

Bron: Ubergizmo

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters