'Opvolger HTC Touch HD draait op Android'

Volgens de laatste geruchten zou HTC voor zijn Touch HD-serie overgestapt zijn op een nieuw platform, namelijk Android. Dit zou ook meteen betekenen dat de HTC Leo niet de opvolger van de HTC Touch HD gaat worden.

HTC Touch HD android

De HTC Touch HD is ongeveer een jaar geleden aangekondigd en dat betekent dat het tijd wordt voor een opvolger, die hoogstwaarschijnlijk HTC Touch HD2 zal gaan heten. Natuurlijk waren er al enkele geruchten en net nu iedereen begon te denken dat de HTC Leo de opvolger van de Touch HD zou worden, komt er een gerucht naar boven dat daar haaks op staat. Volgens een nieuw gerucht zou de HTC Touch HD2 namelijk op Android gaan draaien, terwijl geruchten en zelfs uitgelekte ROMs laten zien dat de Leo een Windows Phone gaat worden.

Dat betekent ook meteen dat alle specificaties van de Touch HD2 die we dachten te kennen onjuist zijn, hoewel er al wat nieuwe specificaties gelekt zijn. Zo zou de Touch HD2 een 628MHz-processor moeten krijgen en het 3,8 inch WVGA-scherm van de originele Touch HD. Over eventuele release- of aankondigingsdata is nog niets bekend, maar we kunnen ervan uitgaan dat we in ieder geval de aankondiging van het toestel nog dit jaar gaan zien.

Deze nieuwe informatie roept natuurlijk ook vraagtekens op omtrent de HTC Leo, want de aanname dat het de opvolger van de Touch HD zal zijn lijkt dus niet waar te zijn. De specificaties plaatsen de Leo wel in de Touch HD-lijn, wat misschien zou betekenen dat we een Touch HD-variant gaan zien op Windows Mobile en een andere op Android. Een andere optie is natuurlijk dat ofwel de HTC Leo ofwel het Android-toestel in een andere, nieuwe lijn van HTC terecht zal komen. Zodra er meer bekend is lees je het natuurlijk op All About Phones.

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. tommassini -

    Ik ben altijd fan geweest van HTC.. Ook de HDvond ik direct een zeer prima toestel. Het grote display met geweldig verbeterd TouchPlo technologie, zorgde voor een zeer relaxed toestel.

iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

OnePlus 5 JCC+

Deze smartphones laden het allersnelst op lees verder

iPhone X geld

Dit is hoeveel het Apple kost om een iPhone X te maken lees verder

Tim Cook iPhones 2018 iPhone X

Touch ID en meer: trefzekere analist deelt Apple’s plannen volgende iPhones lees verder

iOS 11 wallpapers

iOS 11 brengt legendarische lockscreen en homescreen eerste iPhone terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters