'Opvolger HTC Touch HD draait op Android'

Volgens de laatste geruchten zou HTC voor zijn Touch HD-serie overgestapt zijn op een nieuw platform, namelijk Android. Dit zou ook meteen betekenen dat de HTC Leo niet de opvolger van de HTC Touch HD gaat worden.

HTC Touch HD android

De HTC Touch HD is ongeveer een jaar geleden aangekondigd en dat betekent dat het tijd wordt voor een opvolger, die hoogstwaarschijnlijk HTC Touch HD2 zal gaan heten. Natuurlijk waren er al enkele geruchten en net nu iedereen begon te denken dat de HTC Leo de opvolger van de Touch HD zou worden, komt er een gerucht naar boven dat daar haaks op staat. Volgens een nieuw gerucht zou de HTC Touch HD2 namelijk op Android gaan draaien, terwijl geruchten en zelfs uitgelekte ROMs laten zien dat de Leo een Windows Phone gaat worden.

Dat betekent ook meteen dat alle specificaties van de Touch HD2 die we dachten te kennen onjuist zijn, hoewel er al wat nieuwe specificaties gelekt zijn. Zo zou de Touch HD2 een 628MHz-processor moeten krijgen en het 3,8 inch WVGA-scherm van de originele Touch HD. Over eventuele release- of aankondigingsdata is nog niets bekend, maar we kunnen ervan uitgaan dat we in ieder geval de aankondiging van het toestel nog dit jaar gaan zien.

Deze nieuwe informatie roept natuurlijk ook vraagtekens op omtrent de HTC Leo, want de aanname dat het de opvolger van de Touch HD zal zijn lijkt dus niet waar te zijn. De specificaties plaatsen de Leo wel in de Touch HD-lijn, wat misschien zou betekenen dat we een Touch HD-variant gaan zien op Windows Mobile en een andere op Android. Een andere optie is natuurlijk dat ofwel de HTC Leo ofwel het Android-toestel in een andere, nieuwe lijn van HTC terecht zal komen. Zodra er meer bekend is lees je het natuurlijk op All About Phones.

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. tommassini -

    Ik ben altijd fan geweest van HTC.. Ook de HDvond ik direct een zeer prima toestel. Het grote display met geweldig verbeterd TouchPlo technologie, zorgde voor een zeer relaxed toestel.

Nokia 7 2018

Vijf nieuwe Nokia smartphones onthuld: van flagship tot budgetmodel lees verder

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters