Opvolger Huawei Ascend P7 moet saffierglas krijgen

We wisten al dat Huawei een ambitieuze smartphonefabrikant is. Nu het bedrijf de opvolger van de Ascend P7 wil uitrusten wordt dat nog maar eens een keer bevestigd.

Huawei Ascend P7 design

Deze doelstelling verklapte de topman van Huawei’s smartphone-afdeling, Yu Chengdon, aan de krant 21st Century Business Herald. Sterker nog: hij had zelfs een aangepaste versie van de Huawei Ascend P7 op zak, mét saffierscherm.

Saffierglas lijkt een van de nieuwste vereisten te zijn voor topsmartphones. Zo zou de grote iPhone 6 ook al worden uitgerust met het zeer sterke en krasbestendige saffierglas. Om de kwaliteit van haar producten te onderstrepen zou Huawei ook met het glassoort aan de slag willen gaan. Huawei is binnen een paar jaar al de grootste smartphonefabrikant na Samsung en Apple geworden.

De opvolger van de Ascend P7, die we voor het gemak maar even de Ascend P8 noemen, moet dus de eerste smartphone van Huawei worden die het glas krijgt. Huawei neemt geen genoegen met de mondiale top drie-positie. Het wil daarom meerdere online shops openen om buiten Azië beter zichtbaar te zijn.

Ook stelt Chengdong zich ervan bewust te zijn dat je niet zomaar de grootste smartphonefabrikant wordt. Hij wil dat ‘zijn’ Huwei keer op keer toptelefoons aflevert. Alleen dan kan Huawei volgens hem de beste worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Quasimodo -

    Voor mij is Huawei's eigen-schil nog het sterkste argument om geen Huawei te willen.
    Saffierglas is hot ook al lijkt de kreet meer marketingtechnisch slim te zijn dan dat het zich echt met de hardheid van saffier kan meten.

Samsung Galaxy Note 8

Grootte vergeleken: Samsung Galaxy Note 8 naast iPhone 7 Plus, Galaxy S8 en meer! lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 onthuld: alles wat je moet weten lees verder

HTC Android Oreo

Deze HTC-telefoons krijgen een update naar Android Oreo lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Volg de onthulling van de Samsung Galaxy Note 8 hier live! lees verder

Android 8.0 Oreo

Android 8.0 Oreo: 15 nieuwe features die je niet mag missen lees verder

Android 8.0 Oreo

Android Oreo is er! Maar wanneer krijg je het daadwerkelijk op je toestel? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters