Opvolger Huawei Ascend P7 moet saffierglas krijgen

We wisten al dat Huawei een ambitieuze smartphonefabrikant is. Nu het bedrijf de opvolger van de Ascend P7 wil uitrusten wordt dat nog maar eens een keer bevestigd.

Huawei Ascend P7 design

Deze doelstelling verklapte de topman van Huawei’s smartphone-afdeling, Yu Chengdon, aan de krant 21st Century Business Herald. Sterker nog: hij had zelfs een aangepaste versie van de Huawei Ascend P7 op zak, mét saffierscherm.

Saffierglas lijkt een van de nieuwste vereisten te zijn voor topsmartphones. Zo zou de grote iPhone 6 ook al worden uitgerust met het zeer sterke en krasbestendige saffierglas. Om de kwaliteit van haar producten te onderstrepen zou Huawei ook met het glassoort aan de slag willen gaan. Huawei is binnen een paar jaar al de grootste smartphonefabrikant na Samsung en Apple geworden.

De opvolger van de Ascend P7, die we voor het gemak maar even de Ascend P8 noemen, moet dus de eerste smartphone van Huawei worden die het glas krijgt. Huawei neemt geen genoegen met de mondiale top drie-positie. Het wil daarom meerdere online shops openen om buiten Azië beter zichtbaar te zijn.

Ook stelt Chengdong zich ervan bewust te zijn dat je niet zomaar de grootste smartphonefabrikant wordt. Hij wil dat ‘zijn’ Huwei keer op keer toptelefoons aflevert. Alleen dan kan Huawei volgens hem de beste worden.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters